PlayStation, Xbox Game Pass’e Rakip Hizmet Planlıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.800
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PS5 VRR Desteği

Sony’nin planlarına ve Bloomberg tarafından incelenen belgelere göre şirketin PlayStation bölümü, Microsoft’un popüler Xbox Game Pass’i ile rekabet edecek yeni bir abonelik hizmeti planlıyor. Kod adı Spartacus olan hizmet, PlayStation sahiplerinin modern ve klasik oyunlardan oluşan bir kataloga erişimesine izin vermek için aylık bir ücret ödemesi isteyecek. Teklif, büyük olasılıkla 116 milyondan fazla satan PlayStation […]

Devamı: PlayStation, Xbox Game Pass’e Rakip Hizmet Planlıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Buna ben rakip demem çünkü Xbox Game Pass oynamak için illa Xbox sahibi olmak gerekmiyor ama PlayStation sadece kendi oyuncularına çıkaracak.
 
Bunu yapmak bu kadar zor olmamalı, yani Xbox gibi aylık 100 tane oyunu vermek için Plus ile Now'ı birleştirmeye gerek var mıydı bilmiyorum. Ama Playstation maalesef Apple gibi biraz paracı bir şirket olduğu için yapmak pek işlerine gelmiyor sanırım.
 
Bunu yapmak bu kadar zor olmamalı, yani Xbox gibi aylık 100 tane oyunu vermek için Plus ile Now'ı birleştirmeye gerek var mıydı bilmiyorum. Ama PlayStation maalesef Apple gibi biraz paracı bir şirket olduğu için yapmak pek işlerine gelmiyor sanırım.

Bir de sadece PS oyuncuları faydalanacak.
 

Geri
Yukarı