S sirx Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 2 Kasım 2024 #1 Ana hesabımda FC 25 ve PS Plus var ancak rtg hesabı açmak istiyorum. İkinci bir hesap açıp para ödemeden oynayabilir miyim?
Ana hesabımda FC 25 ve PS Plus var ancak rtg hesabı açmak istiyorum. İkinci bir hesap açıp para ödemeden oynayabilir miyim?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Evet. FC 25 olan hesabı konsolda ana hesap yaptıysanız yeni oturum ile sıfırdan hesap açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 2 Kasım 2024 #3 sirx dedi: Ana hesabımda FC 25 ve PS Plus var ancak rtg hesabı açmak istiyorum. İkinci bir hesap açıp para ödemeden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin 1 hesapta olması yeterli hatta Plus sayesinde 2.hesaptan Online bile girebilirsin. Artı 0 Eksi
sirx dedi: Ana hesabımda FC 25 ve PS Plus var ancak rtg hesabı açmak istiyorum. İkinci bir hesap açıp para ödemeden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin 1 hesapta olması yeterli hatta Plus sayesinde 2.hesaptan Online bile girebilirsin.