Playstation'da İki Kişi Oynanan Oyun Önerileri

Knight Davion

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
1.501
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar.

2K 32 inç monitör ve 3070Ti'lı orta halli bir sisteme sahibim. Steam'de satılan tüm Tekken ve Mortal Kombat oyunlarını indirdim. Unravel 2, Sackboy, It Takes Two, A Plague Tale serisi, A Way Out oyunlarını PC'ye indirdim. PC için Monster Pusat Pro ve MSI GC30 V2 ile bunları yavaş yavaş oynuyoruz.

Yakın tarihte Playstation 5 aldık. Daha öncesinde hiç Playstation'um olmadı, Sadece God of War'ın son 2 İskandinav oyununu oynadım. Vatan'dan 1700 TL'ye harici bir kol daha sipariş verdim yarın teslim edilecek.

Yan yana iki kişi oynanabilen ve kaliteli vakit geçirdim denilebilecek yukarıdaki oyunlar haricinde, bir de dövüş, basketbol ve futbol oyunları haricinde oyun önerileriniz için bu konuyu oluşturmaktayım.

Playstation Plus Deluxe sahibiyim. Playstation Plus Deluxe içerisindeki oyunlardan, ya da Playstation Plus'da yok ise normal mağazadan satın alınabilecek fiyatı uygun denilebilecek oyunlardan önerilerinizi beklemekteyim.
Yukarıda belirttiğim oyunlar ve koşullar haricinde başka oyun kalmıyor ise acaba 2. kol siparişini iptal etsem diye mi düşünüyorum.

Bu oyun ve koşullar haricinde daha onlarca oyun var ise, yeni Dualsense siparişini iptal etmeyeceğim ve önerilerinizi bekliyorum. Sağlıklı günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2K 32 inç monitör ve 3070 Ti'lı bir sisteme sahibim. PC için Monster Pusat Pro ve MSI GC30 V2 ile bunları yavaş yavaş oynuyoruz.

Yakın tarihte PlayStation 5 aldık. Daha öncesinde hiç PlayStation'um olmadı, Vatan'dan 1700 TL'ye harici bir kol daha sipariş verdim yarın teslim edilecek.

PlayStation Plus Deluxe sahibiyim.
Yukarıda belirttiğim oyunlar ve koşullar haricinde başka oyun kalmıyor ise acaba 2. kol siparişini iptal etsem diye mi düşünüyorum.

Bu oyun ve koşullar haricinde daha onlarca oyun var ise, yeni DualSense siparişini iptal etmeyeceğim ve önerilerinizi bekliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Hocam sistemle parayla biraz övünmüşsün sanki.😀
Steam'den ya da kullandığın platformda filtreleyerek bulabilirsin. Borderlands serisine bakabilirsin.
 
Hocam sistemle parayla biraz övünmüşsün sanki.😀
Steam'den ya da kullandığın platformda filtreleyerek bulabilirsin. Borderlands serisine bakabilirsin.
Estağfurullah hocam. 1 yıldır PS5 almak istiyordum yeni alabildim, parayla övünecek bir durumum olsaydı çoktan alırdım. :) Playstation Store’da iki kişi oynanan diye bir filtreleme bulamadım. :/
 
Evet var ama F1 ona zor gelir, oynayamaz hocam. Daha basit yarış oyunları olabilir.

Hocam F1 kolaylaştırıldı, ama gene zorlanacaksa da en kolay ayarlara çekerseniz sıkıntı çekmezsiniz. Aktif olarak F1 20 de 500 küsur saate sahibim ve yavaş yavaş ayarları düşürürse zaten alışacaktır. Tabii F1 22 de bu iş nasıl ilerler bilemem.
Ama trackman mıydı neydi öyle bir oyun vardı. Ona da bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı