shocktroop
Hectopat
Site bakımda değil Gateway ekranında biraz bekletirseniz alıyor sizi içeri.
Tamam hocam.Sabahtan beri çökük hocam 10 saat sonunda oyuna anca parayı verebildim 12 saat oldu daha oyunu hesabıma ekleyemedim ve siteyi kapattılar bakıma aldılar.
Nasıl ya bayadır girmeye çalışıyorum nasıl girebildin bakımda değil miydi?
Oyunu alıp da kütüphanesine ekleyen kişiler nesli tükenmek üzere olan canlılar gibi...Arkadaşlar alabilen var mı? Siteye halen daha girilmiyor neymiş bu kadar uzun sürdü ya bence uzatmalılar bu indirimi kimse alamadı.
Valla alıp yükleyip oynayan bile varmis. Zemzem ile mi abdest aldılar artık bilemiyorum.Arkadaşlar alabilen var mı? Siteye halen daha girilmiyor neymiş bu kadar uzun sürdü ya bence uzatmalılar bu indirimi kimse alamadı.
Hocam yok hiç bir türlü girilmiyor ilk cevap vermiyor diyor sonra 502 hatası veriyor yenile diyince 1 saniye falan sürüyor hemen duruyor yenileme hiç bir türlü giremiyorum.Site bakımda değil Gateway ekranında biraz bekletirseniz alıyor sizi içeri.
Sabahtan beri çökük hocam 10 saat sonunda oyuna anca parayı verebildim 12 saat oldu daha oyunu hesabıma ekleyemedim ve siteyi kapattılar bakıma aldılar.
Nasıl ya bayağıdır girmeye çalışıyorum nasıl girebildin bakımda değil miydi?
Aynen öyle ben de Rainbow'a sardım.Bende Rainbow'a sarmıştım bu aralar site yüklense Year 5 Pass alacağım... Güzel yani sanırım bu indirim her pazartesi olacakmış iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.