Playstore nasıl bu kadar ucuz satıyor?

Kartımdan 9 lira çekildi ama sipariş başarısız gözüküyor bu yüzden oyunu alamıyorum. Turktelekomda kendime bir muhatap bulamadım. Daha önce de alışveriş yapmıştım böyle bir şey başıma gelmemişti. Alacak arkadaşlar almasa iyi olur. 9 lira çok bir şey değil ama daha büyük parada olabilirdi.

Kartımdan 9 lira çekildi ama sipariş başarısız gözüküyor bu yüzden oyunu alamıyorum. Türk Telekom'da kendime bir muhatap bulamadım. Daha önce de alışveriş yapmıştım böyle bir şey başıma gelmemişti. Alacak arkadaşlar almasa iyi olur. 9 lira çok bir şey değil ama daha büyük parada olabilirdi.
Hocam gelir merak etmeyin.

Benim hattımda 11 TL vardı. Origins 9 TL diye alayım dedim. Ödeme falan filan işte. Bir baktım, hattımda yeterli bakiye olmadığını söylüyor. Muhtemelen komisyon alıyorlar. İşin kötü kısmı, iki kez denedim ve iki seferde de başarısız oldum. Yetmezmiş gibi, her denemede 50 kuruş çekti. 1 lira zarara uğradım. Olmazsa karta para yükleyip deneyeceğim.

Karta para yatirip geldim hala kapali site alamayacagim sanirim Far Cry 5'i :(
Benim hattımda 11 TL vardı. Origins 9 TL diye alayım dedim. Ödeme falan filan işte. Bir baktım, hattımda yeterli bakiye olmadığını söylüyor. Muhtemelen komisyon alıyorlar. İşin kötü kısmı, iki kez denedim ve iki seferde de başarısız oldum. Yetmezmiş gibi, her denemede 50 kuruş çekti. 1 lira zarara uğradım. Olmazsa karta para yükleyip deneyeceğim.
siteye girebiliyor musunuz bende hala kapali
Bu arada sizce Far Cry 5 mi Ac Origins mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı