Playstore nasıl bu kadar ucuz satıyor?

@278491
Haber ettiğin için teşekkür ederrim.
Far Cry 5 aldım ve daha önce bu siteden aldığım oyunlar hep kod olarak geldiği için kod olarak gelir sanıyordum ama Ubisoft hesabımı girerek almamı istedi. Kod değil hesabımı girerek oyunu aldım.
Oyunu alabildim ama oyunu kaldıracak bilgisayarım yok.

@278491
Far Cry 5 aldım ve daha önce bu siteden aldığım oyunlar hep kod olarak geldiği için kod olarak gelir sanıyordum ama Ubisoft hesabımı girerek almamı istedi. Kod değil hesabımı girerek oyunu aldım.
Nasıl yaptın?

Siteye girdim. Oyunu sanal kartım ile satın aldım. Siparişlerim kısmında oyunu alabilmem için Ubisoft hesabımı girmemi istedi ve Ubisoft hesabımı girdim. Ubisoft hesabıma oyun geldi.
Ekran Alıntısı.PNG

Ürün bilgisini göster kısmına tıklayıp Ubisoft hesabınızı giriyorsunuz.

Siteye girdim. Oyunu sanal kartım ile satın aldım. Siparişlerim kısmında oyunu alabilmem için ubisoft hesabımı girmemi istedi ve ubisoft hesabımı girdim. Ubisoft hesabıma oyun geldi.
Ben de oyunu aldım, siparişlerim kısmına gelince site çöküyor 😅

@278491
Siteye nasıl girdin hala çökmüş durumda.
Rica ederim bu arada.
Ben de oyunu aldım, siparişlerim kısmına gelince site çöküyor 😅
Bende de hala çökmüş durumda kaçırıcam sanırım.
@160634 @Enterprise_1071 Satın almaya çalıştığımda kart kısmında sadece wirecard var ininal vb. yok nasıl yaptınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı