Playstore nasıl bu kadar ucuz satıyor?

Sabahtan beri müşteri hizmetleri ile tartışıyorum... Sabah aradım müşteri hizmetlerini dedim Origins için siparişi zar zor verdim ve kodum gelmedi fakat kartımdan para çekimi yapıldı diye. Kadın beni sipariş yapmadığıma ikna etmeye çalışıyor ama ben kör veya deli değilim sonuçta. Uzun uzun tartışmanın sonucunda bana e-mail adresime mail Key yolladıklarını söylediler. Heyecanla mailden gelen keyi kopyalayıp yapıştırdım sonuç:
Screenshot 2021-02-02 135850.png

Sabahtan beri müşteri hizmetleri ile tartışıyorum... Sabah aradım müşteri hizmetlerini dedim Origins için siparişi zar zor verdim ve kodum gelmedi fakat kartımdan para çekimi yapıldı diye. Kadın beni sipariş yapmadığıma ikna etmeye çalışıyor ama ben kör veya deli değilim sonuçta. Uzun uzun tartışmanın sonucunda bana e-mail adresime mail Key yolladıklarını söylediler. Heyecanla mailden gelen keyi kopyalayıp yapıştırdım sonuç:
Eki Görüntüle 862593
Hocam sizde de sipariş başarısız mı dedi? Bir korku geldi şimdi bana da böyle olur diye...
Arkadaşlar siparişlerime gelmiş oyun acayip mutlu oldum şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı