- Makaleler
- 1
Şaka gibi ya hâlâ indirimi tekrarlamıyorlar. Sizin yapacağınız kampanyanın da ta...
Neden tekrarlamasını beklediniz ki?Şaka gibi ya hâlâ indirimi tekrarlamıyorlar. Sizin yapacağınız kampanyanın da ta...
Neden acaba? İndirim adı altında dolandırıcılık yaptıkları için olabilir belki. Flash indirim cidden belki 10-15 kişi alabilmistir maksimum.Neden tekrarlamasını beklediniz ki?
Hocam sizde de sipariş başarısız mı dedi? Bir korku geldi şimdi bana da böyle olur diye...Sabahtan beri müşteri hizmetleri ile tartışıyorum... Sabah aradım müşteri hizmetlerini dedim Origins için siparişi zar zor verdim ve kodum gelmedi fakat kartımdan para çekimi yapıldı diye. Kadın beni sipariş yapmadığıma ikna etmeye çalışıyor ama ben kör veya deli değilim sonuçta. Uzun uzun tartışmanın sonucunda bana e-mail adresime mail Key yolladıklarını söylediler. Heyecanla mailden gelen keyi kopyalayıp yapıştırdım sonuç:
Eki Görüntüle 862593
Bende de başarısız dedi sonra sipariş geçmişi falan tamamen silindi. Ya parayı ver bari... ama bu heriflerde buda yok.Hocam sizde de sipariş başarısız mı dedi? Bir korku geldi şimdi bana da böyle olur diye...
Arkadaşlar siparişlerime gelmiş oyun acayip mutlu oldum şu an.
Bana da aynısı oldu işte. Sipariş gitti sonra geri geldi.Hocam sizde de sipariş başarısız mı dedi? Bir korku geldi şimdi bana da böyle olur diye...
Arkadaşlar siparişlerime gelmiş oyun acayip mutlu oldum şu an.
Biraz bekleyince düzeliyor sanırım. Uplay hesabımda şu an oyun.Bende de başarısız dedi sonra sipariş geçmişi falan tamamen silindi. Ya parayı ver bari... ama bu heriflerde buda yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.