Ekrem taha
Kilopat
Hesabinizin sifresini yanlış giriyor olmayasiniz.
Hayır doğru yazıyorum ama her türlü o hata çıkıyor.
Hesabinizin sifresini yanlış giriyor olmayasiniz.
Müşteri hizmetlerini deneyin.Hayır doğru yazıyorum ama her türlü o hata çıkıyor.
Müşteri hizmetlerini deneyin.
Kodu daha öncede paylaşmıştın. Birisi almış olamaz mı? Opera ile deneyip alan birisi vardı. Opera ile deneyebilirsin.Epik birader anı... Pes ettim.
Eki Görüntüle 863060
Ben opera ile aldım ama kod kullanmadım hesabıma girip ürün bilgilerinden aldım.Kodu daha öncede paylaşmıştın. Birisi almış olamaz mı? Opera ile deneyip alan birisi vardı. Opera ile deneyebilirsin.
Çoğu kişi aldı oyunu?Yok sağ olsun sayın Türk Telekom alayını dolandırdı ve büyük ihtimal devam ediyor da.
Eğer dün 9 TL olan versiyonu aldıysanız kendisi sadece oyun. Pass falan değil.Arkadaşlar şimdi bende aldım R6'yı oyun bende önceden vardı. Arkadaş bunun DLC olduğunu söyledi ama kafam karıştı. Bu sadece DLC mi? hem oyun hem DLC mi? Yoksa sadece standart oyun mu? Eğer oyun ise aynı hesaba aktif etmeyeyim diyorum. Aktif eden, anlayan birisi aydınlatabilir mi? Satın aldığım;
FPS türündeki oyunlar
FPS türündeki oyunları incelemek, kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın almak için sayfayı ziyaret edin!www.playstore.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.