Playstore'den Aldığım Gta 4'ü ve Max Payne 3'ü Nereye Etkinleştirmeliyim ?(Steam vs)

muhammetk

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Playstore'den Gta 4 ve Max Payne 3 aldım verdikleri kodu steamda etkinleştirmeye çalıştım fakat key eksik ne yapmalıyım ve ya Playstore oyunu part part indirme imkanı sunuyor part part indirsem oyun orijinal olarak iner demi ?. Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bende playstore'dan gta 4 almıştım ama steam etkinleştirilmiyor. Oyunun orijinal iner ama part part indirme bence çünkü download manager var oradan indir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımların için teşekkür ederim kardeşim sen şuan oyunu download manager den indirdin ve online oynamaktasın ? demi birde oradan orijinalini istediğin kadar silip indirebiliyoruz demi yani oyunu bir kere sildiğimiz de 2. indirişimiz de oyun orijinal olmakta değil mi ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı