Musti0 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 26 Eylül 2022 #1 Bu goz derecesiyle pmyo şartlarını karşılıyor muyum bilen varsa yazabilir mi? Bir de eger karsilamiyorsam kac derece olmasi lazım aciklar misiniz? Dosya Ekleri IMG_20220926_183725.jpg 54,3 KB · Görüntüleme: 378
Bu goz derecesiyle pmyo şartlarını karşılıyor muyum bilen varsa yazabilir mi? Bir de eger karsilamiyorsam kac derece olmasi lazım aciklar misiniz?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #2 Her iki gözün görme derecesi 16/20 olmalı. Dikkat et, çok fazla elenen oluyor sağlık testinde. Boy, kilo, göz, dövme vs.
Her iki gözün görme derecesi 16/20 olmalı. Dikkat et, çok fazla elenen oluyor sağlık testinde. Boy, kilo, göz, dövme vs.
Musti0 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 26 Eylül 2022 #3 BehzatAmirim dedi: Her iki gözün görme derecesi 16/20 olmalı. Dikkat et, çok fazla elenen oluyor sağlık testinde. Boy, kilo, göz, dövme vs. Genişletmek için tıkla... Abi sade gozu bilmiyorum geri kalan dört dörtlük.
BehzatAmirim dedi: Her iki gözün görme derecesi 16/20 olmalı. Dikkat et, çok fazla elenen oluyor sağlık testinde. Boy, kilo, göz, dövme vs. Genişletmek için tıkla... Abi sade gozu bilmiyorum geri kalan dört dörtlük.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #4 Musti0 dedi: Abi sade gozu bilmiyorum geri kalan dört dörtlük. Genişletmek için tıkla... https://gozdoktor.net/polislik-goz-sartlari-ve-polislikte-gozluk/&ved=2ahUKEwjf3om36LL6AhWJRPEDHaxOBh8QtwJ6BAgXEAE&usg=AOvVaw0az7Slxjp4mlci49xZKDc8
Musti0 dedi: Abi sade gozu bilmiyorum geri kalan dört dörtlük. Genişletmek için tıkla... https://gozdoktor.net/polislik-goz-sartlari-ve-polislikte-gozluk/&ved=2ahUKEwjf3om36LL6AhWJRPEDHaxOBh8QtwJ6BAgXEAE&usg=AOvVaw0az7Slxjp4mlci49xZKDc8
S senugsa Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 129 15 Ekim 2022 #5 Musti0 dedi: Bu goz derecesiyle pmyo şartlarını karşılıyor muyum bilen varsa yazabilir mi? Bir de eger karsilamiyorsam kac derece olmasi lazım aciklar misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sene göz derecemi belirtmeden girdim sınavlara Çok riskli oldu ama intibakta büyük sağlık kontrolünden geçiriyorlarmış.Neyse ki kazanamadım
Musti0 dedi: Bu goz derecesiyle pmyo şartlarını karşılıyor muyum bilen varsa yazabilir mi? Bir de eger karsilamiyorsam kac derece olmasi lazım aciklar misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sene göz derecemi belirtmeden girdim sınavlara Çok riskli oldu ama intibakta büyük sağlık kontrolünden geçiriyorlarmış.Neyse ki kazanamadım