17 yaşındayım Temmuz'da 18i tam dolduracağım. 1 Ekim'de PMYO başvuruları var ben başvurabiliyor muyum KPSS şartı var mı? Bu sene mezun olacağım.
Hayır, TYT ile giriyorsun. Başvuru yapabilirsin. TYT'de minimum 250 puan alman gerek ama 10 katı kuralı olduğu için 270 falan alman gerekiyor minimum.17 yaşındayım Temmuz'da 18i tam dolduracağım. 1 Ekim'de PMYO başvuruları var ben başvurabiliyor muyum KPSS şartı var mı? Bu sene mezun olacağım.
Hayır sadece lise mezunu olup YKS girmeniz gerekmekte. Başvurular Ekim'de değil YKS sınavı sonrası oluyor.
Buyurun konumu okuyabilirsiniz.
Okudum hocam anladım ancak süt gerekli mi bunu merak ediyorum.
Hayır, TYT ile giriyorsun. Başvuru yapabilirsin. TYT'de minimum 250 puan alman gerek ama 10 katı kuralı olduğu için 270 falan alman gerekiyor minimum.
Süt derken hocam?
Ben geçen sene hiç çalışmadan 270 aldım ama biraz temele bağlı bir durum. Şansa bırakma çalış. Şimdiden başlasan her türlü alırsın 270.Hocam peki 270 puan almak zor mu sizce yoksa ortalama bilgiye sahip biri alabilir mi 270 puan.
Hocam peki 270 puan almak zor mu sizce yoksa ortalama bilgiye sahip biri alabilir mi 270 puan.
AYT yazacaktım.
Ben geçen sene hiç çalışmadan 270 aldım ama biraz temele bağlı bir durum. Şansa bırakma çalış. Şimdiden başlasan her türlü alırsın 270.
Bu arada konudan bağımsız konunuzu okudum, astsubaylığa hazırlanıyormuşsunuz. JAMYO'ya mı hazırlanıyorsunuz?Süt derken hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.