PMYO'ya nasıl girilir?

FLYFLOOD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒
İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎
Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓
Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳
Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐
Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim PMYO girmek istiyorum fakat yeterince bilgim yok. Mülakatlar nasıl işler, parkura nasıl çalışabilirim gibi soruların cevabını arıyorum yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi? Daha önce iki kez MSÜ mülakatlarını geçtim fakat PMYO ilk kez gireceğim.

Tyt üzerinden 270 ham puan alman gerek minimum başvuru yapabilmek için, sonrasında internetten takip et pmyo başvuru dönemi açılıyor, başvurunu yaparsın, ''polisol.tyt.hazırlık''
instagram sayfası tüm bilgileri detaylı olarak veriyor işine yarayacaktır. Youtube üzerinde örnek mülakatlar var, kavanozun içinden rasgele soru çekiyorsun falan biraz garip.

Tyt üzerinden 270 ham puan alman gerek minimum başvuru yapabilmek için, sonrasında internetten takip et pmyo başvuru dönemi açılıyor, başvurunu yaparsın, ''polisol.tyt.hazırlık''
instagram sayfası tüm bilgileri detaylı olarak veriyor işine yarayacaktır. Youtube üzerinde örnek mülakatlar var, kavanozun içinden rasgele soru çekiyorsun falan biraz garip.
Evet garip kısmı için sormuştum dediğin sayfaya da bakmıştım fakat ayrıntı yok temel bilgiler mevcut.

Hocam mülakat ortamı nasıl ne tür soru soruyorlar. Bir de parkura çalışabileceğimiz yerler oluyor mu araştırdım bulamadım.
3 Kişi oluyor komisyon, takım elbise resmi bir traş ile karşılarına çıkıyorsun kendini kısaca tanıtıyorsun sözlü mülakat başlıyor, diksiyon ve genel kültür çok önemli, Saçma ama bir anda gözlerini kapatmanı isteyip odada kaç kravatlı olduğunu ve odadaki duvarın rengini soruyorlar dikkatli olman gerek. Parkurlar içinde yaşadığın yerde bir araştır internetten illa ki vardır.

3 Kişi oluyor komisyon, takım elbise resmi bir traş ile karşılarına çıkıyorsun kendini kısaca tanıtıyorsun sözlü mülakat başlıyor, diksiyon ve genel kültür çok önemli, Saçma ama bir anda gözlerini kapatmanı isteyip odada kaç kravatlı olduğunu ve odadaki duvarın rengini soruyorlar dikkatli olman gerek. Parkurlar içinde yaşadığın yerde bir araştır internetten illa ki vardır.
Eyvallah hocam MSÜ ile benzermiş. Teşekkürler bilgi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı