İnventus başlığa 3x4 yazmış sanırım yanlışlıkla yazdılar. Sipariş ettim bekliyorum.Evet pcle 4. Benim anakartta olmadığı için hızın yarısını alabiliyorum.
İnventus başlığa 3x4 yazmış sanırım yanlışlıkla yazdılar. Sipariş ettim bekliyorum.Evet pcle 4. Benim anakartta olmadığı için hızın yarısını alabiliyorum.
Gayet güzel bir sorunu falan yok. Bu arada soğutma bloğu olmayan modeli bu. Zaten bı soğutma bloğu 100 TL falan. Sıcaklık 25- 40 arasında değişiyor masaüstünde.İnventus başlığa 3x4 yazmış sanırım yanlışlıkla yazdılar. Sipariş ettim bekliyorum.
Ben de deneyeceğim. Sıkıntı olursa gen 3 üzerindeki soğutma bloğunu buna takarım. Çünkü gen 4 slotu işlemci ve ekran kartının tam ortasında olduğu için ısınmaya müsait gibi görünüyor.Gayet güzel bir sorunu falan yok. Bu arada soğutma bloğu olmayan modeli bu. Zaten bı soğutma bloğu 100 TL falan. Sıcaklık 25- 40 arasında değişiyor masaüstünde.
PCIE 3 slotundaki SSD'min zaten heatsinki varmış (Öyle metal değil,çıkartma cinsinden) üstüne anakartınkini de takmışım. Muhtemelen kötü bir fikirmiş. Anakartınkini PNY SSD'ye taktım. Şu an boşta 26 derece çalışıyor. Yükte 45-46 derece.Ben de deneyeceğim. Sıkıntı olursa gen 3 üzerindeki soğutma bloğunu buna takarım. Çünkü gen 4 slotu işlemci ve ekran kartının tam ortasında olduğu için ısınmaya müsait gibi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.