PNY CS900 120 GB sahte mi?

Kendi sitesi görüyorsa orijinaldir. Ben olsam iade ederdim. Büyük ihtimalle seri numaralarını kontrolcüye ayırmışlar kontrolcüye göre Firmware yapmaları gerektiğinden. Ama SM2259XT için yapmamışlar.
İade talebi oluşturdum hocam. Sizce bu ürün sahte mi?

Sanırım bu ürün Turbox gibi bir şey. :(

İade talebi oluşturdum hocam. Sizce bu ürün sahte mi?

Sanırım bu ürün Turbox gibi bir şey. :(

SM2259XT çakma bir kontrolcü değil merak etmeyin, sadece kalitesiz. Üstte mesajda dediğim daha olası. Farklı kontrolcüler aynı Firmware ile çalışmaz. Bu Turbox gibi markalar kendi üretemediğinden ve muhtemelen ucuza geldiğinden SM2258XT veya bunu alıyor. Diğer markalar da üretmiyor, ucuz modellerinde rastlayabiliyoruz. Örneğin Kingston A400, Apacer AS350, Crucial BX500 ve ilk kez PNY CS900.

SM2259XT çakma bir kontrolcü değil merak etmeyin, sadece kalitesiz. Üstte mesajda dediğim daha olası. Farklı kontrolcüler aynı Firmware ile çalışmaz. Bu Turbox gibi markalar kendi üretemediğinden ve muhtemelen ucuza geldiğinden SM2258XT veya bunu alıyor. Diğer markalar da üretmiyor, ucuz modellerinde rastlayabiliyoruz. Örneğin Kingston A400, Apacer AS350, Crucial BX500 ve ilk kez PNY CS900.
Anladım hocam. Teşekkürler ilginize. Ucuz ürün almanın olası sonucu bunlar. :(

İlk kez PNY CS900.

İkinci şanslı benim herhalde.

Trendyol baburtech satıcısından almıştım PNY CS900 120 GB. alacak kişiler dikkatli olsun.
Ekran Alıntısı.PNG

@the Prodigy Hocam merhaba. Yine bir SSD faciası var. Bu ürünü dün aldım. Bugün geldi ve durum görseldeki gibi. :( Yine kazıklandım sanırım. Satıcıya durumu yazıyorum ama "biz sıfır kapalı kutuda TR garantili satıyoruz" diyor. Kutunun ve ürünün üzerindeki seri no ile görseldeki seri no farklı. 3D NAND değil TLC NAND. Ticaret Bakanlığına şikayette bulundum.

Ekran görüntüsü 2023-12-19 153821.png

Ekran görüntüsü 2023-12-19 170457.png

Ekran görüntüsü 2023-12-19 141759.png

Ekran görüntüsü 2023-12-19 153821.png

@the Prodigy Hocam merhaba. Yine bir SSD faciası var. Bu ürünü dün aldım. Bugün geldi ve durum görseldeki gibi. :( Yine kazıklandım sanırım. Satıcıya durumu yazıyorum ama "biz sıfır kapalı kutuda TR garantili satıyoruz" diyor. Kutunun ve ürünün üzerindeki seri no ile görseldeki seri no farklı. 3D NAND değil TLC NAND. Ticaret Bakanlığına şikayette bulundum.

Eki Görüntüle 2058311

Eki Görüntüle 2058312

Eki Görüntüle 2058313

Eki Görüntüle 2058311

TLC ve 3D farklı özellikler. İçindeki NAND 96L Sandisk'miş yani 3D. TLC, NAND'nin hücre başına 3 bit depoladığını belirtiyor. Yazılımı görmüyorsa yolla geri. Kontrolcüsü de kötü.

TLC ve 3D farklı özellikler. İçindeki NAND 96L Sandisk'miş yani 3D. TLC, NAND'nin hücre başına 3 bit depoladığını belirtiyor. Yazılımı görmüyorsa yolla geri. Kontrolcüsü de kötü.
Teşekkürler hocam. İade talebi oluşturdum ama kutu açılmış derler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı