PNY RTX 3060 Ti nasıldır?

253984

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar İncehesap sitesinden bu ekran kartını inceledim ve sipariş ettim. Kargoya bugün verildi, henüz elime ulaşmadı. Biraz araştırdım genellikle Quadro ekran kartı ve iş sistemleri üreten bir marka. Türkiye'de başka satan da yok. Kartı beğendim ama aklıma da takıldı doğru bir seçim mi yaptım acaba? Aldığım fiyat 5.494TL. Markayı bilen, kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilir miyim?

PNY GeForce RTX 3060 Ti 8 GB xlr8 Gaming revel Epic-X RGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim fikirlerinizi alınca daha emin oldum. Çünkü YouTube falan araştırınca pek inceleme videosu yok. 1 tane kutu açılışı bir tane de yabancı dilde inceleme videosu buldum 🙂

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim fikirlerinizi alınca daha emin oldum. Çünkü YouTube falan araştırınca pek inceleme videosu yok. 1 tane kutu açılışı bir tane de yabancı dilde inceleme videosu buldum 🙂

Hocam nasıl kart var mı ısınma falan?

Hocam nasıl kart var mı ısınma falan?

Kartı kullanmaya başladım. Dizayn olarak beğendim, RGB özelliği de çok güzel. Petekli yapının çevresi aydınlanıyor. Velocityx yazılımı üzerinden RGB kontrol edilebiliyor, overclock yapılabiliyor fakat tek tıkla overclock yapılamıyor ayarlama ile yapılabiliyor. Arka plaka hakkında hiçbir açıklama yoktu metal olmasını isterdim ama plastikmiş. Markalar maliyeti düşürmek için RTX 3060 Ti'lerde plastik arka plaka çok kullanıyor. Çünkü RTX 3070 ile aralarında çok fazla bir performans farkı yok. Isınma konusuna gelince benim kasam Dark Guardian mesh kasa, önde 3 adet fan var. Kart stabil 70-71 derecede çalışıyor. Şimdilik memnunum. Şu anda İncehesap Gaming gecesi indirimine sokmuş fiyatı takip edilebilir.

Düzenleme: Fiyat yine benim aldığım fiyata 5.499TL'ye düştü. Değişen bir şey yok :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı