PNY RTX 5080 alınır mı?

Mazotçu

Megapat
Yer
Ankara
Herkese merhaba. Aktif kullanmakta olduğum Zotac Trinity RTX 4080 ekran kartını kardeşime vereceğim ve güncel olması sebebiyle RTX 5080 serisine bakıyorum. Araştırdığımda mevcut kullanmakta olduğum kredi kartları Hepsiburada - Trendyol ve Amazon üçlüsüne peşin fiyatına 6 taksit yapmakta. Bu sebeple bunlara odaklanarak ekran kartı arayışındayım. F/P olarak Galax markasının RTX 5080 modeli 58.000-59.000 bandında ve ne kadar başarılı olduğu konusunda biraz çekincelerim var fakat bugün kontrol ettiğimde Amazon üzerinden PNY RTX 5080 modeli satışa girmiş 65.759₺ seviyesinde. Bu model hakkında da pek bir bilgim yok açıkçası ama Galax'tan iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca vatan üzerinde Zotac RTX 5080 59.000 bandında fakat peşin fiyatına 3 taksit olarak var... Sizce hangisi makul olur taksitli olarak F/P açısından? Mantığıma PNY yatkın fakat distribütör ve kalite konusunda bilginize ihtiyacım var.

Sık sık cuma geceleri Gaming Gecesi kampanyasıyla İncehesap'ta Gainward'ın RTX 5080'i 50 bin liraya düşüyor, ayrıca peşin fiyatına 3 taksit vardı diye hatırlıyorum. Değerlendirilebilir.

Sık sık cuma geceleri Gaming Gecesi kampanyasıyla İncehesap'ta Gainward'ın RTX 5080'i 50 bin liraya düşüyor, ayrıca peşin fiyatına 3 taksit vardı diye hatırlıyorum. Değerlendirilebilir.
Bilgi için teşekkür ederim bunu değerlendireceğim. PNY hakkında bir bilginiz var mı peki ?

Köklü bir marka 1985 yılından beri birçok parça üretiyorlar güvenilir.
Araştırdığım kadarıyla PNY markasının Türkiye distribütörü Endeks Bilişim, bu firma hakkında bilginiz var mı ? Gerçi satıcı ve gönderici Amazon olduğu için biraz daha güven verici en azından ilk muhattabım Amazon olacak fakat yine de bilginiz var mı hocam ?

Müşteri hizmeti fena değil diye gözüküyor Sinerji vesairede işin içinde takılmana gerek bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…