POCO F4'ü günde 3 kez şarj etmek sağlıklı mı?

lwox

Hectopat
Daha fazla  
Ben telefonla çok zaman geçiren birisiyim. Genellikle oyun oynayarak ve film izleyerek şarjı tüketiyorum. Bu sebeple günde 2 3 kez şarj ettiğim zamanlar oluyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Herhangi bir zararı varsa ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryanızın şarj akışı bozulur bir anda kapanma ve çabuk bitme sorunlarıyla 1 yıl içinde karşılaşırsınız hocam özellikle telefonlara bu tarz konular için 5-6 yılımı verdim.

Senede bir kez 700-800 liraya pil alırsın bir şey olmaz. Şarj da takılıyken oyun oynamasan iyi olur biraz daha hafif işler yap şarjda mümkünse hiç elleme şarj olurken.

Hocam genellikle yan sanayi oluyor orijinali yok.

Ben telefonla çok zaman geçiren birisiyim. Genellikle oyun oynayarak ve film izleyerek şarjı tüketiyorum. Bu sebeple günde 2 3 kez şarj ettiğim zamanlar oluyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Herhangi bir zararı varsa ne yapmam gerek?

Yeni bataryaların kendini koruduğunu iddia ediyorlar ama palavra.

700 liraya alacağı pil normal kullanımda bir sene anca götürür. Bu arkadaşın orijinal kullanması lazım.

Yaşayın hocam ayrıca yan sanayi çakma bataryalar telefonların performansınıda düşürüyor bizzat yaşadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı