Ben telefonla çok zaman geçiren birisiyim. Genellikle oyun oynayarak ve film izleyerek şarjı tüketiyorum. Bu sebeple günde 2 3 kez şarj ettiğim zamanlar oluyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Herhangi bir zararı varsa ne yapmam gerek?
Ne kadar fazla pile takarsanız pil döngüsünden o kadar gider. Pillerin de sonuçta belli bir ömrü var. Şarjdayken telefonla oynamamanız en mantıklısıdır.
Senede bir kez 700-800 liraya pil alırsın bir şey olmaz. Şarj da takılıyken oyun oynamasan iyi olur biraz daha hafif işler yap şarjda mümkünse hiç elleme şarj olurken.
Bataryanızın şarj akışı bozulur bir anda kapanma ve çabuk bitme sorunlarıyla 1 yıl içinde karşılaşırsınız hocam özellikle telefonlara bu tarz konular için 5-6 yılımı verdim.
Senede bir kez 700-800 liraya pil alırsın bir şey olmaz. Şarj da takılıyken oyun oynamasan iyi olur biraz daha hafif işler yap şarjda mümkünse hiç elleme şarj olurken.
Ben telefonla çok zaman geçiren birisiyim. Genellikle oyun oynayarak ve film izleyerek şarjı tüketiyorum. Bu sebeple günde 2 3 kez şarj ettiğim zamanlar oluyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Herhangi bir zararı varsa ne yapmam gerek?
İşte öyle ırzına geçerek kullandığın bataryayı iyi seçmen lazım. Yan sanayinin ömrü bir kenara, patlama riski de yüksek. Çinli bodrumunda üretiyor onları.