POCO F7 mi Honor 400 Pro mu?

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda telefon almayı planlıyorum, liseye bu sene geçtim. Babamı pek zorlamak istemiyorum. İkisine de bütçem yeterli ancak Honor birazcık zorluyor. Honor alırsam aralarındaki fiyat farkına değer mi?

Tam bütçen ne kadar.

Hocam şu şekilde zaten POCO telefonların kamerası kötü oluyor Honor telefonlardada tam aksine kamera çok iyi oluyor buradan kendinde bakabilirsin
Bütçende en iyi 3 telefon bunlar.
İstersen yurt dışı 15T-15Pro(Xiaomi)
Alabiliyorsun bu fiyata.

Amaç günlük kullanım, kamera vs. ise Honor 400 Pro, Amaç oyun ve performans ise F7.

Yani kısaca Honor şarj-kamera-yazılımda daha iyi.
Ekranda ve bataryada POCO daha iyi.

Çok fotoğraf çeken birisi değilim ama ayda yılda bir şey çekip atmam gerektiğinde üzmeyeceğini düşünüyorum POCO'nun kamera dışında pek bir farkları yok gibi görünüyor.

15t Pro alırım almasına da elimde patlayacağını düşünüyorum aldığım tüm kaçak telefonları 8 ay sonra satmak zorunda kaldım IMEI atılmıyor 4 5 sene kullanacağım şu an alacağım telefonu.

15t Pro alırım almasına da elimde patlayacağını düşünüyorum aldığım tüm kaçak telefonları 8 ay sonra satmak zorunda kaldım IMEI atılmıyor 4 5 sene kullanacağım şu an alacağım telefonu.

O zaman Honor alın hocam her halükarda telefon alıyorsunuz tablet değil illaki fotoğraf video çekersiniz
Bu arada ben düz F7 değil F7 Pro için konuşuyorum POCO'nun Honor'dan tek üstün yanı ekran.

O zaman Honor alın hocam her halükarda telefon alıyorsunuz tablet değil illaki fotoğraf video çekersiniz.
Bu arada ben düz F7 değil F7 Pro için konuşuyorum POCO'nun Honor'dan tek üstün yanı ekran.

Sanırım Honor alacağım F7 ve F7 Pro'yu karşılaştırmıştım daha önceden ve aradaki fiyat farkının alacağım donanıma değmeyeceğini düşündüğüm için F7 almaya karar vermiştim büyük ihtimal Honor alacağım.

Zaten donanım olarak benzer cihazlar ikisi de ikisinde de S8 G3 var ama Honor'daki biraz daha geride kalıyor Honor'un sınırlandırmasından kaynaklı her türlü Honor almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…