POCO F7 mi Xiaomi 14T Pro mu?

Bütçe
33300-23000

Themizaaher

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar ben POCO F7 için bayağı araştırma yapmıştım ancak cihazı alan çoğu kişi aşırı ısınma ve performans kısılması sorunundan şikayetçiydi veya bazıları memnundu bende kararsız kaldım bu iki telefon arasındayım Xiaomi 14T Pro yorumlarına çok bakmadım ama övenler var sizce bütçe arttırıp alınır mı? Yoksa daha iyi telefonlar var mı?
Not: S24FE almak istemiyorum yazmazsanız sevinirim.

Kamera olarak 14T pro çok daha üstün ve işlemci olarak da biraz daha iyi. F7 batarya olarak daha iyi. F7 de daha yeni kullanıcılara ulaşmaya başladı, bu kadar erken konuşmakta doğru olmaz, yeni çıktı optimizasyon sıkıntıları olabilir ama güncellemelerle düzeltilirler, sorun olduğu da kesin değil. Gene de F7 içine sinmediyse 14T pro mantıklı bir seçim olur.

Son düzenleme:

MediaTek ister istemez ısınacak bunun kaçışı yok oyun oynuyorsanız F7 hatta biraz daha zorlayarak F7 Pro alın gündelik için 14T Pro götürür.

Oyun oynuyorsanız yani pil ve performans önemliyse Poco F7 daha iyi olur. F7'de bu tür sorunlar duymamıştım. Alternatif olarak içine sinmezse Honor 200 Pro'da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…