emreakgul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Xiaomi'nin kendi sitesinden yeni çıkan POCO X3 GT 256 satın alsam yanında IMEI de yollarlar mı?
M Mhmtclkknt Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Konudan biraz bağımsız ama bence bu telefonun fiyatı pahalı. F3 daha mantıklı geliyor bana.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #3 Xiaomi'nin kendi sitesinden aldığınızda neden yanında IMEI versinler ki?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 30 Ağustos 2021 #4 SypeR dedi: Xiaomi'nin kendi sitesinden aldığınızda neden yanında IMEI versinler ki? Genişletmek için tıkla... Cihaz Türkiye kayıtlımı diye soruyor galiba.
SypeR dedi: Xiaomi'nin kendi sitesinden aldığınızda neden yanında IMEI versinler ki? Genişletmek için tıkla... Cihaz Türkiye kayıtlımı diye soruyor galiba.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #5 364809 dedi: Cihaz Türkiye kayıtlı mı diye soruyor galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım onu ama arkadaş kendisi sorgulasın istemiştim kendisi satıyorsa neden göndersinler acaba diye.
364809 dedi: Cihaz Türkiye kayıtlı mı diye soruyor galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım onu ama arkadaş kendisi sorgulasın istemiştim kendisi satıyorsa neden göndersinler acaba diye.
emreakgul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #6 mi.com turkey de satılıyor yani gelir mi IMEI gelmezmi.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #7 emreakgul dedi: mi.com turkey de satılıyor yani gelir mi IMEI gelmezmi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer Resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz.
emreakgul dedi: mi.com turkey de satılıyor yani gelir mi IMEI gelmezmi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer Resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz.
emreakgul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #8 SypeR dedi: Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Yani çoktan kayıtlı olacak ve bem bir şey yapmam gerekmeyecek değil mi? S20 FE ye bakacağım.
SypeR dedi: Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Yani çoktan kayıtlı olacak ve bem bir şey yapmam gerekmeyecek değil mi? S20 FE ye bakacağım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2021 #9 emreakgul dedi: Yani çoktan kayıtlı olacak ve ben bir şey yapmam gerekmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aldığınız cihaz yasal olarak kayıtlı bir cihaz. IMEI sorgusu yaptığnızda Xiaomi Poco .... tarzı bir kayıt çıkacaktır.
emreakgul dedi: Yani çoktan kayıtlı olacak ve ben bir şey yapmam gerekmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aldığınız cihaz yasal olarak kayıtlı bir cihaz. IMEI sorgusu yaptığnızda Xiaomi Poco .... tarzı bir kayıt çıkacaktır.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #10 SypeR dedi: Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... S20 FE değil de POCO F3 tercih edilebilir o telefon yerine bence ama X3 GT şarj aleti olarak bence ekranın harcadığı enerjiyi telafi edebiliyor (%85 şarj tüketme oranı olsa bile) bütün günü çıkarıyor telefon.
SypeR dedi: Tabii ki IMEI yanında gelmez. Alacağınız yer resmi Xiaomi mağazası. Resmi IMEI kayıtlı bir cihaz satın alıyorsunuz. Ayrıca o cihaz yerine S20 FE Snapdragon öneririm. Çok daha iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... S20 FE değil de POCO F3 tercih edilebilir o telefon yerine bence ama X3 GT şarj aleti olarak bence ekranın harcadığı enerjiyi telafi edebiliyor (%85 şarj tüketme oranı olsa bile) bütün günü çıkarıyor telefon.