POCO X3 NFC için AirPods tarzı kulaklık önerisi

Bulduklarım.
Anker SoundCore Life Dot 2
Edifier X3 TWS

En son 380 olan stokta yok ve 27 Kasım'da stoka giriyormuş.

Siz ona bakmayın. Anlamadığım bir şekilde toatronics kulaklıklarda böyle bir şey var. Benimkini alırkende stok 15 gün sonra gelecek gözüküyordu ama anında kargolamışlardı. Ve yorumlardada stok olmamasına rağmen tonla alan var.
Benim attığım alt kalitesinde mı üst kalitesinde mı? SoundLiberty 53 Pro.

Bass konusunda 53 Pro daha iyi onun haricinde aynılar neredeyse.
 
Siz ona bakmayın. Anlamadığım bir şekilde toatronics kulaklıklarda böyle bir şey var. Benimkini alırkende stok 15 gün sonra gelecek gözüküyordu ama anında kargolamışlardı.
Peki sizin 380 olan SoundLiberty A10 dışında.
SoundLiberty 53 Pro mu yoksa sizin ilk attığınız SoundLiberty 97 mı?

En iyisi SoundLiberty A10 herhalde.
 
Peki sizin 380 olan SoundLiberty A10 dışında.
SoundLiberty 53 Pro mu yoksa sizin ilk attığınız SoundLiberty 97 mı?

En iyisi SoundLiberty A10 herhalde.

A10 en iyisi evet. SoundLiberty 97, 53 Pro'dan daha iyi. Eğer sadece müzik dinliyorum derseniz A10'a gerek yok, 97 daha iyi bir seçim olacaktır silikonlu olduğu için. Ama gündelik kullanımda A10 en iyisi.
 
Ben de bir süredir bu arayış içerisindeydim ve önerilerden yola çıkarak Soundpeats Trueair 2 (330₺) aldım. Ses kalitesi olarak güzel fakat uzun süre kullanmadığım için diğer yönlerini bilemem.
 
Ben de bir süredir bu arayış içerisindeydim ve önerilerden yola çıkarak soundpeats trueair 2 (330₺) aldım. Ses kalitesi olarak güzel fakat uzun süre kullanmadığım için diğer yönlerini bilemem.

@MR.Sentinus bunu unutmuşum bu da fiyatına göre gayet iyi A10'la neredeyse aynı. Şuan 336 TL ye çok daha iyi bir alternatif olucaktır.
 

Geri
Yukarı