POCO X3 Pro bir anda kapandı ve açılmıyor

sekorlock

Decapat
Daha fazla  
selamlar, POCO X3 Pro kullanıcıyım.

Telefonum zaman zaman mavi veya beyaz ekran veriyordu. Bu olduğunda güç tuşuna uzun süre basarak yeniden başlatıyordum ve tekrar açılıyordu.

Dün akşam eve gelirken telefonumu düşürdüm, dışarıdan herhangi bir hasar görünmüyordu. O an bir sorun yaşamadım.
Sabah telefonu elime aldım, bir süre kullandım ama yine beyaz ekran verdi. Her zamanki gibi güç tuşuna uzun süre bastım ve telefon kapandı. Ancak bu sefer tekrar açılmadı.

Şu an tamamen kapalı durumda, hiçbir şekilde tepki vermiyor. Arandığında da ulaşılmıyor.
Sorunun ne olduğunu bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Dün bende de oldu whatsaptan konuşurken birden gri ekran oldu ve kapandı. Hiç bir şekilde açılmıyor. Ses açma + power, ses kısma+power veya 3 tuşa birden basılı tutsamda telefon cevap vermiyor. Siz çözüm bulabildiniz mi?

Dün bende de oldu WhatsApp'tan konuşurken birden gri ekran oldu ve kapandı. Hiçbir şekilde açılmıyor. Ses açma + Power, ses kısma+Power veya 3 tuşa birden basılı tutsamda telefon cevap vermiyor. Siz çözüm bulabildiniz mi?

Zamanında o telefonu 2800 TL'den sarı siteden almıştım. İşlemcisi güçlü olması sebebiyle Genshin Impact gibi ağır oyunları oynamak için almıştım. Kronik sorunu varmış. Oyunun ortasında bir anda kapandı. Yaptırmaya götürdüm "Bunun işlemci lehimleri fabrikasyon olarak zayıf. 180 derece lehim kullandıkları için erime yapıyor ve kapanıyor. İşlemcisi reballing yapılacak. Cihazı yaparız ama sizden 2500 TL gibi ücret alırız" dendi. Tabii ki de yaptırmadım. Size de yaptırmanızı önermem...

Zamanında o telefonu 2800 TL'den sarı siteden almıştım. İşlemcisi güçlü olması sebebiyle Genshin Impact gibi ağır oyunları oynamak için almıştım. Kronik sorunu varmış. Oyunun ortasında bir anda kapandı. Yaptırmaya götürdüm "Bunun işlemci lehimleri fabrikasyon olarak zayıf. 180 derece lehim kullandıkları için erime yapıyor ve kapanıyor. İşlemcisi reballing yapılacak. Cihazı yaparız ama sizden 2500 TL gibi ücret alırız" dendi. Tabii ki de yaptırmadım. Size de yaptırmanızı önermem...
25 haziran 2021 de telefonu almıştım bende 3800 tl'ye o günden bügüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Dün telefonda konuşurken bir anda gri ekran oldu sonra kapandı.

Şu an fiyatları ne kadardır yeni telefon almaktan uygun fiyatsa yapacak bir şeyim yok el mahkum yaptıracağım telefona ayıracak bütçem yok çünkü ama elbette bir telefon parası isterlerse yeni telefon için bütçe ayırmaya çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı