Poco X3 Pro için koruyucu cam tavsiyesi

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Bugün bir adet şu mat gösteren kenarlarında ince siyah şerit bulunan modeli taktımda çok verim alamadım.

Güzel bir ekran koruyucu cam almak istiyorum, kullandığı üründen memnun olan ve öneri yapabilecek Poco X3 Pro sahibi var mıdır?

Bugün bir adet şu mat gösteren kenarlarında ince siyah şerit bulunan modeli taktımda çok verim alamadım.

Güzel bir ekran koruyucu cam almak istiyorum, kullandığı üründen memnun olan ve öneri yapabilecek POCO X3 Pro sahibi var mıdır?

Hocam zaten üstünde ekran koruyucu ile gelmiyor muydu? Bu arada bütçe nedir?

Hocam zaten üstünde ekran koruyucu ile gelmiyor muydu?

Onu çıkardıysa çok pişman olacak :D. Şu an yana yana telefonu satmak için onu arıyorum belki kullanırım ya da ikinci telefonum olarak diye de bulamadım bir türlü. İnce ve güzeldi. Bin pişman oldum.

Yazık o kadar para vermeye gerek de yok bu arada 260 TL'yi bir koruyucu için feda etmeye. Note 9 s ekranı ile birebir aynı POCO X3 Pro ekranı. Eğer bulamıyorsan bunlara bak.

Benim telefonumda şu an en alttaki takılı. Tam uyuyor.

Hocam zaten üstünde ekran koruyucu ile gelmiyor muydu? Bu arada bütçe nedir?
Geliyorda o baya dandik bir ekran koruyucu. Oyun oynarken sağ parmağımı kullandığım alandan koruyucu madde yandı gibi bir şey oldu kalıcı bir iz mevcut yani üzerinde doğal olarak değişmesi gerekiyordu. Bütçe yok, direk önerebilirsiniz.
Onu çıkardıysa çok pişman olacak :D. Şu an yana yana telefonu satmak için onu arıyorum belki kullanırım ya da ikinci telefonum olarak diye de bulamadım bir türlü. İnce ve güzeldi. Bin pişman oldum.

Yazık o kadar para vermeye gerek de yok bu arada 260 TL'yi bir koruyucu için feda etmeye. Note 9 s ekranı ile birebir aynı POCO X3 Pro ekranı. Eğer bulamıyorsan bunlara bak.

Benim telefonumda şu an en alttaki takılı. Tam uyuyor.
Pişman olacağımı falan düşünmüyorum hocam, siz olmuş olabilirsiniz fakat bu benimde olacağım anlamına gelmiyor.

Genelde telefonlarımı gittiği noktaya kadar kullanıyorum, bundan önce iPhone 6 kullanıyordum ve ömrünü tamamlayana kadar yani tekrar açılmayacak şekilde bozulana kadar kullandım ve cihazında ilk sahibiydim. Bir cihaz alacağım zaman eski cihazlarımı satmakta pek huyum değildir, örneğin yeni Intel 12400F sistem yaptım ve eski R5 3600 setup neredeyse kutulu şekilde kenarda duruyor. Mesela yeni cihazlarım varken 2014 yılında aldığım MacBook'um hala duruyor.

Cihazın üstündeki ekran koruyucuyu neden çıkarttığımı aynı mesaj içerisinde diğer üyeye verdiğim yanıtta belirttim.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı