Poco X3 Pro kapanıyor tuşlar çalışmıyor

LeylaT

Yoctopat
Daha fazla  
Poco X3 pro 19 ay önce kapanmıştı garanti kapsamında anakart değişti. Şimdi yine kapanıyor ama ekran önce beyaz oluyor ve sonra kararıp kapanıyor. Tamamen şarjı bittiğinde şarja taktım açıldı 1-2 saat çalıştı tekrar kapandı. Şimdi şarja taktığımda açıldı ve hemen beyazlaşıp karardı. Önceki ana kart probleminden farklı bir şey olabilir mi? Yetkili servis telefonla 10 bin anakart bin TL servis ücreti, toplam 11 bin TL fiyat verdi. Elbette öyle bir tamir yoluna gitmeyeceğim. Güncellemelerle ve şarjla ilgili olabileceğine dair yazılar okudum. Sanki tamamen bozulmamış gibi geliyor. Teknoloji bilgim "Merkür retrosu yüzündendir." diyecek kadar. Ona göre yönlendirirseniz sevinirim.

POCO X3 Pro 19 ay önce kapanmıştı garanti kapsamında anakart değişti. Şimdi yine kapanıyor ama ekran önce beyaz oluyor ve sonra kararıp kapanıyor. Tamamen şarjı bittiğinde şarja taktım açıldı 1-2 saat çalıştı tekrar kapandı. Şimdi şarja taktığımda açıldı ve hemen beyazlaşıp karardı. Önceki anakart probleminden farklı bir şey olabilir mi? Yetkili servis telefonla 10 bin anakart bin TL servis ücreti, toplam 11 bin TL fiyat verdi. Elbette öyle bir tamir yoluna gitmeyeceğim. Güncellemelerle ve şarjla ilgili olabileceğine dair yazılar okudum. Sanki tamamen bozulmamış gibi geliyor. Teknoloji bilgim "merkür retrosu yüzündendir." diyecek kadar. Ona göre yönlendirirseniz sevinirim.

Bırakın bence bende de olmuştu 5 defa tamire gitti gine bozuldu garanti bittiği için normal bir tamirciye verdik işlemci yanmış dedi o zaman 1500 demişti şu an 2 bin rahat ister yaptırırsam 6. kez tamire gitmiş olacak ama 2-3 ay sonra gine bir yerinden sıkıntı çıkıyor o yüzden yeni bir telefona bakın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı