POCO X3 Pro telefonda uygulama simgesi değiştirme

xeyro65

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonuma Age of History || adlı bir APK yükledim ve cihaza kurdum fakat uygulama simgesi düzgün görünmüyor ve simgeyi değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilginiz varsa yardım eder misiniz?

IMG_20211222_175017.jpg

Uygulamanın normal simgesi:

Screenshot_2021-12-22-18-01-15-465_com.android.vending.jpg

IMG_20211222_174954.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanın çalıştığına emin misin? Kullanmaya çalıştım ama işe yaramadı.

Uygulamanın çalıştığına emin misin? Kullanmaya çalıştım ama işe yaramadı.
Şu uygulamayı da deneyebilirsiniz. İşinizi görecek uygulamaları Google Play'de bulabilirsiniz. ''Icon Changer'' diye aratırsanız bir sürü çıkıyor. Attığım uygulama ciddi anlamda eskiymiş.

Şu uygulamayı da deneyebilirsiniz. İşinizi görecek uygulamaları Google Play'de bulabilirsiniz. "ıcon changer" diye aratırsanız bir sürü çıkıyor. Attığım uygulama ciddi anlamda eskiymiş.

Söylediğin uygulamalar uygulamanın asıl simgesini değiştirmiyor, ana ekrana kısayol ekliyor. Ben asıl uygulama simgesini değiştirmek istiyorum.

Kullandığın tema desteklemiyor olabilir. Ya da mağazadan herhangi bir ikon paketi yükleyin, ekrana basılı tutup ayarlara girin, simge değiştir seçeneğinden yüklediğiniz pakedi seçin. Yine olmazsa uygulamayı silip tekrardan yükleyin. Bende de Poco X3 Pro var ve o oyunun simgesi bende gözüküyor.

Kullandığın tema desteklemiyor olabilir. Ya da mağazadan herhangi bir ikon paketi yükleyin, ekrana basılı tutup ayarlara girin, simge değiştir seçeneğinden yüklediğiniz pakedi seçin. Yine olmazsa uygulamayı silip tekrardan yükleyin. Bende de POCO X3 Pro var ve o oyunun simgesi bende gözüküyor.

Telefonla ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İndirdiğim APK dosyasınında simgesi gözükmüyordu. Sen simgesi olan uygulama indirmişsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı