POCO X3 Pro Wi-Fi'ya bağlanmıyor

İmzama sizleri yazdım umarım birilerine yardım etmiş olurum.

Oyun oynarken birisi yazdı IMEI kaydına bak diye telefon garantiden önce Türkiye kayıtlı diye hatırlıyorum ama şu an yurt dışı kayıtlı onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat bununla alakalı olsa Wi-Fi'ya hiç bağlanmazdı ama 10 saniyeliğinede olsa bağlanmıştı telefon.

Oyun oynarken birisi yazdı IMEI kaydına bak diye telefon garantiden önce Türkiye kayıtlı diye hatırlıyorum ama şu an yurt dışı kayıtlı onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat bununla alakalı olsa Wi-Fi'ya hiç bağlanmazdı ama 10 saniyeliğinede olsa bağlanmıştı telefon.
Wifi ile alakası yok.
Ama IMEI klonlanmış.

Telefonun kutusunu atmadıysanız orada IMEI yazması lazım oradaki IMEI ile ayarlarda gözüken IMEI'ler eşleşmiyorsa bu ihtimal mümkün.

Garantiye giderken yapıştırmışlar o IMEI'yı yazdım fotoğraftaki gibi anakart değişikliği diyor telefonda gözüken de ithalat diyor gördüğünüz gibi.

Tekrar garantiye gönderdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-26-00-34-12-701_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-26-00-34-12-701_com.android.chrome.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2024-01-26-00-34-51-281_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-26-00-34-51-281_com.android.chrome.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Genelde merdiven altı IMEI atılan cihazlarda oluyor böyle sorunlar veya yine sorunlu cihazlarda yaşanıyor. Ayarlarınızı sıfırlayabilir misiniz?

Garantiye giderken yapıştırmışlar o IMEI'yı yazdım fotoğraftaki gibi anakart değişikliği diyor telefonda gözüken de ithalat diyor gördüğünüz gibi.

Tekrar garantiye gönderdim.

Bu normal aslında. Eski IMEI'nizi iptal etmiş servis anakart değiştiği için. Benim eski X3 Pro sorgusunda da bu yazıyor. Mevcut Samsung'da da aynısı yazıyor. Sorun sanırım persist ile ilgili. Bunu garanti çözer diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı