Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #11 Zynco dedi: Batarya nasıl peki çünkü artık şüphelenmeye başladım çok hızlı bitiyor ve öncekinden daha çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki de ısınmaya başladı daha çok 13 güncellemesinden sonra şarj anlamında aşırı fazla bir şey histmedim 1 günimi çıkarıyor telefon. Araseksi dedi: Batarya bence aynı belki biraz daha kötü olabilir Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2022-05-21-00-19-18-942_com.mi.android.globallauncher.jpg 33,9 KB · Görüntüleme: 76
Zynco dedi: Batarya nasıl peki çünkü artık şüphelenmeye başladım çok hızlı bitiyor ve öncekinden daha çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki de ısınmaya başladı daha çok 13 güncellemesinden sonra şarj anlamında aşırı fazla bir şey histmedim 1 günimi çıkarıyor telefon. Araseksi dedi: Batarya bence aynı belki biraz daha kötü olabilir Genişletmek için tıkla...
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 21 Mayıs 2022 #12 Lixue3 dedi: Benimki de ısınmaya başladı daha çok 13 güncellemesinden sonra şarj anlamında aşırı fazla bir şey histmedim 1 günimi çıkarıyor telefon. Genişletmek için tıkla... H.o hem de g.o Evet ısınma arttı bazı uygulamalarda çok ısınıyor
Lixue3 dedi: Benimki de ısınmaya başladı daha çok 13 güncellemesinden sonra şarj anlamında aşırı fazla bir şey histmedim 1 günimi çıkarıyor telefon. Genişletmek için tıkla... H.o hem de g.o Evet ısınma arttı bazı uygulamalarda çok ısınıyor