POCO X3N NFC 4K video 480P oluyor

Telefon ekranı desteklemiyor kamerası destekliyor. Telefon 1080p ekrana sahip
Arkadaşım tamamda konumuz bu değil,sonuçta 4k video acabiliyorum fakat 60 FPS olanlar açılmıyor,açılsa bile bir süre sonra 480 p çekiyor.fakat video 30 FPS ise sıkıntı olmuyor.
poco X3 kullanan var mı? Varsa lütfen 4k 60 FPS video açmayı denesin bı ,sizde de olucak mi aynı sorun bakalım.

Arkadaşım tamamda konumuz bu değil,sonuçta 4k video acabiliyorum fakat 60 FPS olanlar açılmıyor,açılsa bile bir süre sonra 480 p çekiyor.fakat video 30 FPS ise sıkıntı olmuyor.
poco X3 kullanan var mı? Varsa lütfen 4k 60 FPS video açmayı denesin bı ,sizde de olucak mi aynı sorun bakalım.
4K videoyu benim iPhone 5'te açıyor. Videoları açar ama 4K olarak görmezsiniz.

Anlıyorum, bende 4 k açtığını söylüyorum işte fakat sorun neden otomatik 480p ye düşürüyor ve değiştirilmiyor?
YT'yi silip yükleyin. Girmeden önce önbellek ayarını ve verileri silin. Uygulamaya girin. 480p'ye düşünce geri alabilmeniz lazım. Düşürmesi normal ama niye geri yükseltilmiyor bilmiyorum. Dediklerimi yapın düzelir.

YT'yi silip yükleyin. Girmeden önce önbellek ayarını ve verileri silin. Uygulamaya girin. 480p'ye düşünce geri alabilmeniz lazım. Düşürmesi normal ama niye geri yükseltilmiyor bilmiyorum. Dediklerimi yapın düzelir.
Şimdi şöyle ,480 p ye düştüğünde kalite yükseltilmiyor yani seçeneklerde 1080 p çıkmıyor ama videoyu kapatıp açınca düzeliyor.Bazen 4k sorunsuz izletiyor ama çoğu zaman kaliteyi düşürüyor. Ayrıca yotube silinmiyor sadece verileri temizle yapılıyor.

Bunu anlatmaya çalıştık arkadaşa. 4K videoyu o telefondan göremezsin diye.

S televizyon 4K oraya aktariyorum ayrıca ekran 1080p olsa bile 4K da görüntü kalitesi artar. Ayrica telefon 4K video aciyor, 4K video oynatma destegi var.

Ha evet gördüm, telefonu 4K sanıyor. O kadar da anlatmışsınız anlamamış. Neyse yazık ne diyeyim. 4K 30FPS video çekiyor ama ekran 1080p.

Ekranın 1080p yaziyorlar ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok tabii vardır ama siz televizyon demediğiniz için böyle dememiz çok normal değil mi? Telefon 4K 60FPS açmakta zorlanıyor olabilir 4K 30FPS'de izleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı