POCO X6 Pro (512/12) vs POCO F6 (512-12)

@CedricFeanor S23 6.1 inç yazılım kamera konusu on numara ama eğer yüksek erkan istersen ben POCO F6 alıp geçerim.
Kanka samsungta almayacağım sadece oyun odaklı olduğum için poconun oyun telefonu olduğunu biliyorum performansı hoşuma gittiği için pocoyu tercih ediyorum şuan oyun oynamasam dediğin gibi samsung alırım. Yani sana kalırsa X6 pro (512/12) mi yoksa
F6 (Pro olmayanı) (512/12) mi şuan senin vereceğin karar çok önemli ona göre alıcam şimdi kanka

Kanka Samsung'ta almayacağım sadece oyun odaklı olduğum için POCO'nun oyun telefonu olduğunu biliyorum performansı hoşuma gittiği için POCO'yu tercih ediyorum şu an oyun oynamasam dediğin gibi Samsung alırım. Yani sana kalırsa X6 Pro (512/12) mi yoksa.
F6 (Pro olmayanı) (512/12) mi şu an senin vereceğin karar çok önemli ona göre alacağım şimdi kanka.

Kanka bende o iki cihaz arasında kaldım. Aynı durumdayım senle.

Bilemedim ki kanka.

Alsak mı almasak mı?

Hmm 2 haftadır kararsızım hangisi alsam diye.

Birini alalım artık.😀

Attığım linkten baktığımda ekranı daha iyi olan F6 normal performansta F6 önde Gaming performasta ise F6 gine önde oluyor. Ama batarya kısmına baktığımda X6 Pro daha önde gösteriyor ama F6 90W vallahi kafayı yiyeceğim. Ne yapacağız biz.

Birini alalım artık.😀

Attığım linkten baktığımda ekranı daha iyi olan F6 normal performansta F6 önde Gaming performasta ise F6 gine önde oluyor. Ama batarya kısmına baktığımda X6 Pro daha önde gösteriyor ama F6 90W vallahi kafayı yiyeceğim. Ne yapacağız biz.
Ya kanka vallaha aynı senin gibiyim adamlara diyorum bana hala S23 diyor kardeşim en başta yazmışım OYUN için diye S23 fe al diyorlar hala jdhejdjsj

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı