Çözüldü POCO X6 Pro 5G hızlı şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IamDrk03

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce POCO X6 Pro cihazını satın aldım. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım ancak tam olarak bugün telefon hızlı şarj etmeyi bıraktı. Normalde 45 dakika civarı sürede şarjı dolan telefon şu an 2 saati buluyor. Bunun sorunu ne olabilir?

Çözüm
Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce POCO X6 Pro cihazını satın aldım. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım ancak tam olarak bugün telefon hızlı şarj etmeyi bıraktı. Normalde 45 dakika civarı sürede şarjı dolan telefon şu an 2 saati buluyor. Bunun sorunu ne olabilir?

Sorun şarj aletindede olabilir arkadaşınızda vesaire elbet vardır yüksek watt ile dolduran şarj aleti isteyip deneyebilirsiniz.

Sorun şarj aletindede olabilir arkadaşınızda vesaire elbet vardır yüksek watt ile dolduran şarj aleti isteyip deneyebilirsiniz.

Çözüm
Bu telefon herkese farklı sorun çıkarıyor. Bende arada bir şarjı hiç algılamıyor, prizi aç-kapa yapınca olmuyor. İlla telefondaki şarj portundaki kabloyu sök-tak yapınca şarj oluyor. Seninkisi gibi hızlı şarj etmeme sorunu hiç olmadı.
Farklı kablo ve adaptör dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı