POCO X6 Pro alınır mı?

isotbaba74

Femtopat
Evet arkadaşlar bu telefon fiyatına göre çok güzel özellik veriyor ama marka yüzünden içim rahat etmiyor. Kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Sadece oyun için alacaksanız alınır evet. Oyun ağırlıklı değil de genel kullanım (kamera, sosyal medya vs.) için ise alın
Neden alınmaz? Özellikleri iyi s23 düşünüyodum ama ekranı küçük olduğu için bu telefona kaydım biraz.

Hocam onun yerine üstüne azıcık daha eklenilip f6 alınabilir. Yeni telefon 120 fps oynatıyor

Neden alınmaz? Özellikleri iyi s23 düşünüyodum ama ekranı küçük olduğu için bu telefona kaydım biraz.
Görmüştüm sanırım sizi bir konuda S23 ekranı küçük geldi diyordunuz şimdi hatırladım. Bence ekranının küçük olması avantajlı olabilir çoğu konuda.
Siz telefonda ne arıyorsunuz? Yani ne için alacaksınız?

Evet hocam birkaç konuda bahsetmiştim. Ben günlük kullanım için istiyorum. Çok oyun oynamam.

özellikleri gerçekten güzel ama işletim sistemini biliyor musunuz reklam falan çıkıyo diye duymuştum
bütçeniz ne kadar

kamera açısından s23 fe önde

Üstüne ekleyip F6 almak çok daha iyi olur hem daha güzel duruyor ve daha üst model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…