isotbaba74
Femtopat
Evet arkadaşlar bu telefon fiyatına göre çok güzel özellik veriyor ama marka yüzünden içim rahat etmiyor. Kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Neden alınmaz? Özellikleri iyi s23 düşünüyodum ama ekranı küçük olduğu için bu telefona kaydım biraz.Sadece oyun için alacaksanız alınır evet. Oyun ağırlıklı değil de genel kullanım (kamera, sosyal medya vs.) için ise alın
Görmüştüm sanırım sizi bir konuda S23 ekranı küçük geldi diyordunuz şimdi hatırladım. Bence ekranının küçük olması avantajlı olabilir çoğu konuda.Neden alınmaz? Özellikleri iyi s23 düşünüyodum ama ekranı küçük olduğu için bu telefona kaydım biraz.
Kucuk ekran guzel birşey. Asus telefonlarını seviyorum o yüzden.Görmüştüm sanırım sizi bir konuda S23 ekranı küçük geldi diyordunuz şimdi hatırladım. Bence ekranının küçük olması avantajlı olabilir çoğu konuda.
Siz telefonda ne arıyorsunuz? Yani ne için alacaksınız?
Evet hocam birkaç konuda bahsetmiştim. Ben günlük kullanım için istiyorum. Çok oyun oynamam.Görmüştüm sanırım sizi bir konuda S23 ekranı küçük geldi diyordunuz şimdi hatırladım. Bence ekranının küçük olması avantajlı olabilir çoğu konuda.
Siz telefonda ne arıyorsunuz? Yani ne için alacaksınız?
Bence o fiyat farkına deyicek bir fark yok.Üstüne ekleyip F6 almak çok daha iyi olur hem daha güzel duruyor ve daha üst model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.