POCO X6 Pro alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F serisi tamamen oyun odaklı bir seridir kendim F3 kullanıyorum hala daha 60 FPS'nin altında oyun oynatmaz arkadaşıma F6 aldırdım Snapdragon 8S gen3 işlemci kullanıyor 12 GB RAM var 8 GB da sanal RAM ekleyebiliyorsun ısınma sorunu yok ekranı aşırı derecede canlı 90W şarj ediyor yanlış hatırlamıyorsam gerçekten iyi bir telefon kamerası vs gayet başarılı. F6 PUBG de 120 FPS veriyor.

F6 da ısınma sorunu var.
 
Bence konuyu kapatabilirsiniz F6 F/P cihazıdır gücün yeterse F6 Pro al hatta.
 
POCO cihazları çok kasmasada çok ısınıyor abartmayın yani Redmi bu konuda sorun yasatmadan işlemci hızı RAM vb seylerde en iyisi


note 13 pro 4g cihazından bahsediyorum
Isınıyor mu? Dostum galiba cihazlar hakkında 1 gram bile bilgin yok ki 4G cihazından bahsediyormuşsun. Dediğin şeylerin hiçbirisi 4G cihazında yok sadece 5G'de var. POCO cihazlar ısınıyor olabilir ancak Custom ROM atınca hiç kasmıyor, ısınmıyor. Çokta ısınıyorsa arkasına fan tak ancak oyun için Redmi öneriyorsan bir daha önerme yapma.
 
4G ile 5 g arasında internet değişimi dışında bir değişim yok?

1733837277911.png


Cihazın özelliklerine baksanız biraz.
 
F6 alacağım. Konu kilit.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı