POCO X6 Pro alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun performansı nasıldır hocam?

F serisi tamamen oyun odaklı bir seridir kendim F3 kullanıyorum hala daha 60 FPS'nin altında oyun oynatmaz arkadaşıma F6 aldırdım Snapdragon 8S gen3 işlemci kullanıyor 12 GB RAM var 8 GB da sanal RAM ekleyebiliyorsun ısınma sorunu yok ekranı aşırı derecede canlı 90W şarj ediyor yanlış hatırlamıyorsam gerçekten iyi bir telefon kamerası vs gayet başarılı. F6 PUBG de 120 FPS veriyor.

Yanlışın var dostum her oyunda en az 80 90 FPS veriyor
80-90? 90 aldığı oyun hangisi? POCO X* serisi arkadaş için en iyi seçenek çünkü oyun, film ve dahası için öneri istiyor. Ancak siz daha internette zar zor dolaşan bir Redmi öneriyorsunuz.

F serisi tamamen oyun odaklı bir seridir kendim F3 kullanıyorum hala daha 60 FPS'nin altında oyun oynatmaz arkadaşıma F6 aldırdım Snapdragon 8S gen3 işlemci kullanıyor 12 GB RAM var 8 GB da sanal RAM ekleyebiliyorsun ısınma sorunu yok ekranı aşırı derecede canlı 90W şarj ediyor yanlış hatırlamıyorsam gerçekten iyi bir telefon kamerası vs gayet başarılı.

Teşekkürler. Büyük ihtimalle F6 alacağım o halde.

80-90? 90 aldığı oyun hangisi? POCO X* serisi arkadaş için en iyi seçenek çünkü oyun, film ve dahası için öneri istiyor. Ancak siz daha internette zar zor dolaşan bir Redmi öneriyorsunuz.

POCO cihazları çok kasmasada çok ısınıyor abartmayın yani Redmi bu konuda sorun yasatmadan işlemci hızı RAM vb seylerde en iyisi

5G veya Plus modelinden bahsediyorsun sanırım telefonun tam ismini yazın. Yine de Plus ve 5G modelleride X6 Pro'nun gerisinde.
note 13 pro 4g cihazından bahsediyorum

POCO cihazları çok kasmasada çok ısınıyor abartmayın yani Redmi bu konuda sorun yasatmadan işlemci hızı RAM vb seylerde en iyisi.

Note 13 Pro 4G cihazından bahsediyorum.

4G berbat hocam asla alınmaz oyun oynanılmaz ondan. Günlük kullanım cihazı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı