Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Yakınımda telefoncu var 12.000 TL'ye POCO X6 Pro 5 g satıyor sahibinden üzerinden mağazası da mevcut, sizce alınır mı?
Yakınımda telefoncu var 12.000 TL'ye POCO X6 Pro 5 g satıyor sahibinden üzerinden mağazası da mevcut, sizce alınır mı?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.964 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 Telefoncuya gidip orada inceleyip karar verebilirsiniz hocam görüp.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 DaisakuKuze dedi: Telefoncuya gidip orada inceleyip karar verebilirsiniz hocam görüp. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç POCO X6 Pro görmedim bazı videoları izledim ilk çıktığında ancak tek korkum parçalarının değiştirilmesi.
DaisakuKuze dedi: Telefoncuya gidip orada inceleyip karar verebilirsiniz hocam görüp. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç POCO X6 Pro görmedim bazı videoları izledim ilk çıktığında ancak tek korkum parçalarının değiştirilmesi.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 8 Aralık 2024 #4 Xhaka dedi: Yakınımda telefoncu var 12.000 TL'ye POCO X6 Pro 5 g satıyor sahibinden üzerinden mağazası da mevcut, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla imei yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). Xhaka dedi: Daha önce hiç POCO X6 Pro görmedim bazı videoları izledim ilk çıktığında ancak tek korkum parçalarının değiştirilmesi. Genişletmek için tıkla... En son baktığımda 13-14 civarı kapalı kutu yurt dışı cihazı vardı hocam.
Xhaka dedi: Yakınımda telefoncu var 12.000 TL'ye POCO X6 Pro 5 g satıyor sahibinden üzerinden mağazası da mevcut, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla imei yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). Xhaka dedi: Daha önce hiç POCO X6 Pro görmedim bazı videoları izledim ilk çıktığında ancak tek korkum parçalarının değiştirilmesi. Genişletmek için tıkla... En son baktığımda 13-14 civarı kapalı kutu yurt dışı cihazı vardı hocam.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 Mr. Ahmedov dedi: Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla IMEI yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). Genişletmek için tıkla... Sanırım yurt dışı ilanda yurt dışı ve yi ile ilgili bir bilgi yok. Mr. Ahmedov dedi: Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla IMEI yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). En son baktığımda 13-14 civarı kapalı kutu yurt dışı cihazı vardı hocam. Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/Wp0OgtDi almayı düşündüğüm ilan.
Mr. Ahmedov dedi: Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla IMEI yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). Genişletmek için tıkla... Sanırım yurt dışı ilanda yurt dışı ve yi ile ilgili bir bilgi yok. Mr. Ahmedov dedi: Çok yüksek ihtimal kayıtlı cihaz değil, yasal olmayan yollarla IMEI yaptırmak suç. Karar sizin (yasal olan kayıt işlem ücretini söylememe gerek yok). En son baktığımda 13-14 civarı kapalı kutu yurt dışı cihazı vardı hocam. Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/Wp0OgtDi almayı düşündüğüm ilan.
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Aralık 2024 #6 Xhaka dedi: Sanırım yurt dışı ilanda yurt dışı ve yi ile ilgili bir bilgi yok. https://shbd.io/s/Wp0OgtDi almayı düşündüğüm ilan. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı bu ürün.
Xhaka dedi: Sanırım yurt dışı ilanda yurt dışı ve yi ile ilgili bir bilgi yok. https://shbd.io/s/Wp0OgtDi almayı düşündüğüm ilan. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı bu ürün.