POCO X6 Pro telefon hızlı şarj olmuyor

Cihaz yurt dışımı eğer adaptör TR standartlarında değil ise bazen dönüştürücü yamulabiliyor bende aynı telefonu kullanıyorum ilk geldikten sonra 3. şarjda aynı sorunu yaşadım ama adaptörün çeviricisinde sıkıntı varmış yenilediğimde gayet hızlı bir şekilde kullanıyorum şu an hiçbir sıkıntı yok.
Hayır türkiyeden aldım ama adaptörün çeviricisinde de sıkıntı yok gibi

Şimdi şunu fark ettim telefonu şarjdan çıkardım. Normalde şarjdan çıkarınca hem adaptör hem de telefon biraz ısınmış olurdu şuan ikisini de elime aldım ama ikisi de ısınmamış nerdeyse. Az güç çekiyor olabilir mi?

Hayır Türkiye'den aldım ama adaptörün çeviricisinde de sıkıntı yok gibi

Şimdi şunu fark ettim telefonu şarjdan çıkardım. Normalde şarjdan çıkarınca hem adaptör hem de telefon biraz ısınmış olurdu şu an ikisini de elime aldım ama ikisi de ısınmamış neredeyse. Az güç çekiyor olabilir mi?

Olabilir bende Vivo Y22s kullanıyorum 18 Watt hızlı şarjdayken ısınır çoğu zaman bende de

Aynı sorunu bende yaklaşık bir ay önce yaşamaya başladım. Telefonun, adaptörün, kablonun tamamı hepsi orijinal ancak bir aydır yavaş şarj oluyor arada takıp çıkarınca hızlı şarja veya 67 watta geçiyor ama nadir. Genel olarak 4 saati buluyor şarjı ve bu çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca ben herhangi bir zarar da vermemiştim gayet normal bir haldeyken birden bire olmaya başladı. Sanırım kronik bir sorun. Ancak yinede çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi çok makbule geçer.

Aynı sorunu bende yaklaşık bir ay önce yaşamaya başladım. Telefonun, adaptörün, kablonun tamamı hepsi orijinal ancak bir aydır yavaş şarj oluyor arada takıp çıkarınca hızlı şarja veya 67 watta geçiyor ama nadir. Genel olarak 4 saati buluyor şarjı ve bu çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca ben herhangi bir zarar da vermemiştim gayet normal bir haldeyken birdenbire olmaya başladı. Sanırım kronik bir sorun. Ancak yine de çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi çok makbule geçer.

Kabloyu değiştirmeyi dene.

Performans modu etkiler mi?

Optimize edilmiş şarj var ve normal şarj var aşağıya fotoğraf attım.

O ayrı bir şey hızlı şarj ayrı bir şey.
Cihazdan ya da şarj aletinden kaynaklı bir şey. Android 8 de hızlı şarj pil menüsünden kapatıalbiliyor Samsung'da. Ama Android'in belli bir versiyonunda sonra hızlı şarkı kapatma seçeneği kaldırıldı diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı