Öncelikle oynadığım oyunlar Wild Rift OSM ve Minecraft ara sıra sosyal medya da takılıyorum bana Samsung'un tasarımı cazip geliyor. POCO X6 Pro mu almalıyım A55 mi? A55 alacaksam 45W adaptör hızlı doldurur mu?
Öncelikle oynadığım oyunlar Wild Rift OSM ve Minecraft ara sıra sosyal medya da takılıyorum bana Samsung'un tasarımı cazip geliyor. POCO X6 Pro mu almalıyım A55 mi? A55 alacaksam 45W adaptör hızlı doldurur mu?
Rica ederim hocam ne demek.
Samsung daha iyi diğer konularda fakat POCO X6Pro donanımsal olarak daha iyi sizde oyun vs oynadığınızdan dolayı pişman olmazsınız diye düşünüyorum çevremde alanlar mevcut.
Öyle belirli bir indirim tarihleri yok çünkü biri 3 sene önce biriyse daha yeni çıkmış cihaz. Yeni modelleri çıkalı çok oldu veya çıkmadı. Belki yılbaşı indirimi yapar markalar bir ihtimal onun dışında kimse bilemez kolay kolay.