POCO X6 Pro'ya HyperOS 2.0 ne zaman gelecek?

Arkadaşlar eğer romunuz global ise yani versiyon kodu UNLMIXM ise globaldir.Ayarlara girin, ek ayarlara girin ordan bölgeyi Fas yaparsanız ilk önce hyperos 1.0.17 yaklaşık 1 2 saat sonra da hyperos 2.0 güncellemesi geliyor deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-21-20-14-37-126_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-21-20-14-37-126_com.android.updater.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 39
Peki Türkiye'ye ne zaman gelir? Zamanında yapmak istiyorum güncellemeyi
Arkadaşlar eğer romunuz global ise yani versiyon kodu UNLMIXM ise globaldir.Ayarlara girin, ek ayarlara girin ordan bölgeyi Fas yaparsanız ilk önce hyperos 1.0.17 yaklaşık 1 2 saat sonra da hyperos 2.0 güncellemesi geliyor deneyebilirsiniz.

Onu bilemem, bu ayın sonuda gelebilir şubat ayında da gelebilir.Ama beni çok tatmin etmedi zaten hyperos 2.0.Global sürümü çok kısıtlı Çin Rom'unda çok daha fazla özellik var.Bilemedim🤔Belkide bu betası falandır şubat ayında falan çıkarsa bende indiririm.

Onu bilemem, bu ayın sonuda gelebilir şubat ayında da gelebilir. Ama beni çok tatmin etmedi zaten HyperOS 2.0.global sürümü çok kısıtlı Çin ROM'unda çok daha fazla özellik var. Bilemedim🤔belkide bu betası falandır şubat ayında falan çıkarsa bende indiririm.

Global olarak geleli 1 hafta falan oldu zaten telefonda global ROM varsa gelmiştir ama Türkiye ROM varsa daha şok beklersiniz.

Global rom mu Türkiye rom mu global a geldi çünkü romla alakalı bu

Global olarak geleli 1 hafta falan oldu zaten telefonda global ROM varsa gelmiştir ama Türkiye ROM varsa daha şok beklersiniz.

Global rom mu Türkiye rom mu global a geldi çünkü romla alakalı bu
Yanlışın var globale daha gelmedi.Gelmiş bile olsa birçok cihaza daha gelmedi gelenler var gördüm ama gelmeyenlerin sayısı daha çok onlardan biriside benim.Gelmiş olsa zaten ben niye bölge cart curt uğraşayım.Ama beklentiniz olmasın hyperos 2.0 Çin romuna göre çok fazla eksik.Özellik ve fonksiyon bakımından berbat😔

Yeni konular

Geri
Yukarı