POCO X7 Pro 12/512GB deneyimi

Öncelikle olumlu ve olumsuz yönlerini yorumlayarak anlatayım:

Olumlu yönler:
İşlemci konusunda bu fiyat segmentindeki en iyi işlemciyi sunmuşlar. Tüm oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum, sabit 120 FPS alıyorum. Arka tarafına memo soğutucu takıyorum ve 3-4 saat boyunca 30-35 derecelerde sorunsuz oynayabiliyorum.

Ekran çözünürlüğü oldukça iyi, video ve film izlerken keyif veriyor. Ses kalitesi de başarılı. Ekran renkleri ilk başta biraz soluk geliyor ama canlı moda alarak çok daha iyi hâle getirdim.

Arka kamerası gerçekten başarılı. Gündüz çekimleri ve yapay zekâ (AI) destekli fotoğraflar çok iyi. iPhone 15-16 modellerine göre daha başarılı diyebilirim. 4K 60 FPS video performansı oldukça tatmin edici. Arabam için aldım, çekimlerde de kullanıyorum.

Olumsuz yönler:
Batarya biraz hayal kırıklığı oldu. 6000 mAh gibi durmuyor. Önceki iki yıllık X5 Pro'ya göre batarya performansı daha zayıf gibi. Muhtemelen güncellemeyle düzelir, o yüzden çok takılmıyorum.

Gece kamera performansı çok iyi olmasa da kötü de değil, memnun edici düzeyde.

Ön kamerayı ise beğenmedim, ama benim için çok önemli değil çünkü sık kullanmıyorum.
Şebeke olaraksa kullandığım süreç boyunca 2 kere gitti birisi durup dururken diğeri ise sabah telefonu elime aldığımda ilkinde ne yapsam hat gelmedi SIM çıkarıp tekrar taktım düzeldi, 2. sorunda ise uçak modunu aç kapat yaptım geldi. Çekim kalitesi iyi telefonun o yönünü sevdim, Turkcell kullanıyorum.

Kasa kalitesi sıradan, klasik POCO X serisi kalitesinde. Sarı rengini kullanıyorum, güzel duruyor kaliteli. Siyah rengin kalitesini ise pek beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…