POCO X7 Pro açtırma ücreti ne kadar?

aboubakartubisi

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışından POCO X7 Pro alacağım, Android'lerin açtırma parası iOS'a göre daha ucuz diye biliyorum. POCO X7 Pro'yu açtırmak için kaç lira vermeliyim?

Arkadaşlar yurt dışından POCO X7 Pro alacağım, Android'lerin açtırma parası IOS'a göre daha ucuz diye biliyorum. POCO X7 Pro'yu açtırmak için kaç lira vermeliyim?

Android de açtırma diye bir şey yok hocam. iPhone cihazlarda IMEI kayıt geçerli bazıları Redmi serisi cihazlara kaçak IMEI atıyorlar ama ileride sıkıntı çıkaracağı kesin.

Açtırmak derken?

Çok pardon yanlış bir tanım yaptım yani Türkiye'de kullanabilmek için bir ücret vardı ondan bahsediyorum.

Android de açtırma diye bir şey yok hocam. iPhone cihazlarda bu durum geçerli bazıları Redmi serisi cihazlara kaçak IMEI atıyorlar ama ileride sıkıntı çıkaracağı kesin.

Hocam eminsiniz değil mi hiç uğraştırmazmı yani alıp kullanabilir miyim Türkiye'de?

Çok pardon yanlış bir tanım yaptım yani Türkiye'de kullanabilmek için bir ücret vardı ondan bahsediyorum.

Hocam eminsiniz değil mi hiç uğraştırmazmı yani alıp kullanabilir miyim Türkiye'de?

Ben birkaç defa kaçak IMEI attırdım, yazılımsal olanlar güncelleme yapılınca gidebiliyor fakat direnç (telefonun içini açıyorlar) yaparsa güncelleme de yapsan sorun olmuyor diye biliyorum. İki türlü de IMEI attırdım, sıkıntı çıkmadı ancak bu sende olmayacağı anlamına gelmez, 1000 TL ortalama fiyat.

Yazılımsal ve fiziksel olarak kayıt yapılabiliyor cihazlara. Yazılımsal olarak telefon yeni çıktığı için atabileceklerini sanmıyorum ancak fiziksel olarak yani telefonun anakartına direnç yaparak kullanabiliyorsun. Yazılımsal olanların ücreti 500 lira civarıyken fiziksel olanların ücreti 1000 lira civarı.

Yasal IMEI atmak istersen yurt dışından getirdiğin telefon için 45.614 TL ödeme yapman gerek.

Şu anda kaçak telefon getirip 500-1000 TL vererek IMEI attırmak mümkün.

Fakat öncelikle telefonun imeisinin kapanması gerekiyor. Sonrasında açtırabilirsin.

Tek sorun yasal değil. Fakat günümüz vergileri ve pahalılık sağ olsun bu yönteme giden çok fazla vatandaş var. Çevremde yarı fiyatına vergisiz yurt dışı telefon alıp IMEI atan ve sorunsuzca kullanan o kadar kişi var ki şaşarsın. Yine cihaz orijinal sadece Türkiye'de kullanmak için gereken IMEI eklemesini yapıyorsun. Hiç performans kaybın olmuyor. Kötü yanı ise garantisi olmuyor yurt dışı cihazı olduğu için.

Cihaz RSA kilidiyle geliyor direnç kayıt işlemi yapılırsa RSA kilidi açılır ve serbestçe IMEI atılabilir ve güncelleme ve sıfırlama yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…