POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T vs Nothing Phone 2A

Bütçe
22000

letqmos

Picopat
Daha fazla  
Bu akşam sipariş vermeyi planlıyorum sizce hangi telefon daha iyi bir seçim.
Telefon alırken önceliğim: Pil günlük 8-9 saat idare etmeli (oyun çok oynamıyorum gün içinde.
POCO X7 Pro'nun ön kamerası kötü oldugu söyleniyor ayrıca arka kamerası da gece iyi fotoğraf çekmiyormus sanırım. Xiaomi'de durum nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca Nothing Phone hakkında fikri olan var mı?
Farklı telefon tavsiyelerine açığım.

Eğer Xiaomi telefonlarından yana seçim yapacak isen bence ayni bütçeye çok daha iyi telefonları yd alabilrsin ,kaydı halledilebiliyor

Nothing aslında güzel tel ama çok yaygın olmadığı için aksesuar bulmakta zorlanırsınız elden çıkarmak da zor olur. O üçünden en mantıklısı 14T bence. Kameranın önemli saydığınız ve oyun da oynamadiginiza göre performans bazlı almaya gerek yok.

Son düzenleme:
14T kamera olarak iyi pocoya göre. S24 fe de düşünebilirsin o da gayet iyi.

evet aynı şekil düşündüm ama garanti sorunları oluyor ve yd kullanmak istemiyorum daha önce kullandım bir sorun görmedim ama beni rahatsız ediyor

Mesela hangi telefonlar?

evet aynı şekil düşündüm ama garanti sorunları oluyor ve yd kullanmak istemiyorum daha önce kullandım bir sorun görmedim ama beni rahatsız ediyor
Ben kendim de yd Poco F3 kullanıyorum, bi üç sene önce almıştım bi kere kaydını yaptırdım genel arıza olarak da hiç sorun yaşamadım. Dediğin gibi belkide garantisi olsa güzel olur, ama aldığın telefonu yurtiçinden çok daha ucuza alıyorsun bir sorun çıksa yaptırsan bile yd daha uyguna gelecek.

Mesela hangi telefonlar?
Aslında YD iPhone da alinirda aşağı bütçe ve kaydını bir şekilde kalıcı yaptırmak istiyoruz o yüzden Androidlere bakmak lazım. Android markaların üst segment sayılan telefonlarından yana seçim yapılır bence. İlk başta Samsung S serisi hepsi güzel, sonra artık Pocolarin f serisi olabilir performans için istiyorsanız, Xiaomi nin mi leri mi pro ve ultralari gibi gibi. Seçenek aslında çok, bütçe ve telefondaki istediğiniz özelliklere bağlı aslında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…