NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 21 Şubat 2025 #1 Merhaba bu sene MSÜ sınavına aday olacağım diyelim ki sınava girme haklarımı bitirdim ve başaramadım. Nasıl PÖH olabilirim?
Merhaba bu sene MSÜ sınavına aday olacağım diyelim ki sınava girme haklarımı bitirdim ve başaramadım. Nasıl PÖH olabilirim?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.852 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Önce polis olman gerek, bunun için lise mezunuysan PMYO, üniversite mezunuysan POMEM'e girmen lazım. Meslekte ilerleyince PÖH alımları başlar ve başvurursun.
Önce polis olman gerek, bunun için lise mezunuysan PMYO, üniversite mezunuysan POMEM'e girmen lazım. Meslekte ilerleyince PÖH alımları başlar ve başvurursun.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.703 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 21 Şubat 2025 #3 NyveX dedi: Merhaba bu sene MSÜ sınavına aday olacağım diyelim ki sınava girme haklarımı bitirdim ve başaramadım. Nasıl PÖH olabilirim? Genişletmek için tıkla... Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın.
NyveX dedi: Merhaba bu sene MSÜ sınavına aday olacağım diyelim ki sınava girme haklarımı bitirdim ve başaramadım. Nasıl PÖH olabilirim? Genişletmek için tıkla... Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın.
NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 21 Şubat 2025 #4 Kayra342727 dedi: Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın. Genişletmek için tıkla... Şunu anlamadım ben msü de haklar yanınca burada yanmıyor değilmi
Kayra342727 dedi: Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın. Genişletmek için tıkla... Şunu anlamadım ben msü de haklar yanınca burada yanmıyor değilmi
perfectusmim Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 Kayra342727 dedi: Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın. Genişletmek için tıkla... Direk yazmışsın ama sanırım toplantıya değil, çadır kurmaya gidiyorsun. Direkt yazsaydın yönü bulurdun!
Kayra342727 dedi: Polis olup Pöh alımına girmen gerek direk Pöh olamazsın. Genişletmek için tıkla... Direk yazmışsın ama sanırım toplantıya değil, çadır kurmaya gidiyorsun. Direkt yazsaydın yönü bulurdun!
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.703 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 21 Şubat 2025 #6 perfectusmim dedi: Direk yazmışsın ama sanırım toplantıya değil, çadır kurmaya gidiyorsun. Direkt yazsaydın yönü bulurdun! Genişletmek için tıkla... Ney.. NyveX dedi: Şunu anlamadım ben msü de haklar yanınca burada yanmıyor değilmi Genişletmek için tıkla... Yandığın sebebe bağlı.
perfectusmim dedi: Direk yazmışsın ama sanırım toplantıya değil, çadır kurmaya gidiyorsun. Direkt yazsaydın yönü bulurdun! Genişletmek için tıkla... Ney.. NyveX dedi: Şunu anlamadım ben msü de haklar yanınca burada yanmıyor değilmi Genişletmek için tıkla... Yandığın sebebe bağlı.
perfectusmim Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #7 Kayra342727 dedi: Ney.. Yandığın sebebe bağlı. Genişletmek için tıkla... Hiç komik olmayan bir espri yaptım hocam. Kusura bakmayın.
Kayra342727 dedi: Ney.. Yandığın sebebe bağlı. Genişletmek için tıkla... Hiç komik olmayan bir espri yaptım hocam. Kusura bakmayın.