Erhan Sarı

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, benim poligon veya atıcılık üzerine kurulmuş bir oyuna ihtiyacım var. Sadece silahları alıp test edeceğim ve atış yapabileceğim bir oyun. Buna benzer bir oyun önerilerinize açığım.

Hot Dogs, Horseshoes & Hand Grenades ya da World of Guns: Gun Disassembly.
World of Guns, mekanizmayı öğretme odaklı iken ilk oyun hem VR destekli hem de daha çok atış odaklı.
Ek: World of Guns'da da atış poligonu modu mevcut ama oyunun amacı o olmadığı için bu mod pek kaliteli değil.

Şöyle bir oyuna denk geldim az önce: Gun Club VR. Bu sefer beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum, tabii ki VR sisteminiz varsa. Böyle oyunların tadını VR ile alırsınız. Onun haricinde bu tür oyunlarla ilgilenen biri olarak benim de aklıma ilk mesajımda saydıklarımdan başka bir şey gelmiyor.

Şöyle bir oyuna denk geldim az önce: Gun Club VR. Bu sefer beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum, tabii ki VR sisteminiz varsa. Böyle oyunların tadını VR ile alırsınız. Onun haricinde bu tür oyunlarla ilgilenen biri olarak benim de aklıma ilk mesajımda saydıklarımdan başka bir şey gelmiyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Oyun gayet isteklerimi karşılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı