Tamamdır teşekkür ederim. Peki ürününüz kaç gün içinde geldi? Ürünün gelme hızı ilden ile değişiyor mu?Güvenilir.
İnceleme: We glock 17 gen 3
Öncelikle bu bir oyuncaktır ve hiçbir şekilde gerçeğe dönüştürülemez. Oyuncağı 3 gündür kullanıyorum, hissiyatı gerçekten güzel ve kısa mesafede (10-15 metre) yeterince etkili. Bu oyuncak Green gas ile çalışan modellerden, bu durum başta beni korkutmuştu çünkü yaşadığım yer soğuk bir yer ve...www.technopat.net
İnceleme: Evolution Recon Superlite Airsoft Oyuncağı
Oyuncağı birkaç gündür kullanıyorum, hem kendi deneyimlerimi hem de araştırıp bulduğum bilgileri başlıklar halinde burada dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım, keyifli okumalar :) 1.) Airsoft Tüfek Kategorileri; NOT: FPS(Feet Per Second) oyuncağın gücünü belirtmek için kullanılan ölçü...www.technopat.net
İki ürünü de Poligunstore üzerinden aldım.
Kargoya verildikten sonraki gün geliyor haftasonuna vs denk gelmezse.Tamamdır teşekkür ederim. Peki ürününüz kaç gün içinde geldi? Ürünün gelme hızı ilden ile değişiyor mu?
Mesela ben dün akşam sparişi verdim hala onaylandı olarak görünüyor sitede. Sizce hangi gün ulaşır elime? Bu konu için son derece sabırsızım, o kadar sabırsızım ki sizin yazmanızı her dakika bekledimKargoya verildikten sonraki gün geliyor haftasonuna vs denk gelmezse.
Hocam bugün kargoya verilmez pazar olduğu için. Hala kargoya verilmediyse tahminim salı günü elinize ulaşır. Merak ettim bu arada ne sipariş verdiniz?Mesela ben dün akşam sparişi verdim hala onaylandı olarak görünüyor sitede. Sizce hangi gün ulaşır elime? Bu konu için son derece sabırsızım, o kadar sabırsızım ki sizin yazmanızı her dakika bekledim![]()
Ekol ES P92B Verdim. Çok büyük bir sabırsızlıkla hem tüm gün sizin yazmanızı hem de silahın gelmesini bekliyorum.Hocam bugün kargoya verilmez pazar olduğu için. Hala kargoya verilmediyse tahminim salı günü elinize ulaşır. Merak ettim bu arada ne sipariş verdiniz?
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.Ekol ES P92B Verdim. Çok büyük bir sabırsızlıkla hem tüm gün sizin yazmanızı hem de silahın gelmesini bekliyorum.![]()
Teşekkür ederim. Yardımınız için sağolun.Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.