- Makaleler
- 65
KPSS puanından tam emin değilim, ancak TYT ile de alım oluyor. TYT ham 250 puan, ondan sonra da mülakatlar falan oluyor.Yanlış biliyorsun son yazdığın kısım için.
KPSS puanından tam emin değilim, ancak TYT ile de alım oluyor. TYT ham 250 puan, ondan sonra da mülakatlar falan oluyor.Yanlış biliyorsun son yazdığın kısım için.
Eskisi gibi değil artık puanlar çok yükseldi yanlış hatırlamıyorsam İzmir 81 puan ile kapattı artık ortalama 80 puan almak gerekiyor İKM için. 73-74 ile kapatan yerler 77-78 puanlara yükseldi.İnfaz koruma memuru olabilmek için lise mezunu olmak yeterlidir. Yanlış bilmiyorsam bir tanıdığım 78 puanla atandı. Polislik için ise ortaöğretim KPSS ile alım yok. Aslında var ancak askerlik şartı getirdiler. En az ön lisans mezunu olmanız gerekiyor veya TYT ile PMYO'ya girersiniz.
Tabi ki haklısınız hocam ama bunun mülakat boyutu da var. İsterseniz 100 alın yine mülakattan elenme şansınız(torpilsizliğiniz) var.Eskisi gibi değil artık puanlar çok yükseldi yanlış hatırlamıyorsam İzmir 81 puan ile kapattı artık ortalama 80 puan almak gerekiyor İKM için. 73-74 ile kapatan yerler 77-78 puanlara yükseldi.
Hocam bir sorum olacak İKM ile alakalı?İnfaz koruma memuru olabilmek için lise mezunu olmak yeterlidir. Yanlış bilmiyorsam bir tanıdığım 78 puanla atandı. Polislik için ise ortaöğretim KPSS ile alım yok. Aslında var ancak askerlik şartı getirdiler. En az ön lisans mezunu olmanız gerekiyor veya TYT ile PMYO'ya girersiniz.
2022 ortaogretim kpss den 90 alsak atanir miyiz mesela.Eskisi gibi değil artık puanlar çok yükseldi yanlış hatırlamıyorsam İzmir 81 puan ile kapattı artık ortalama 80 puan almak gerekiyor İKM için. 73-74 ile kapatan yerler 77-78 puanlara yükseldi.
Atanırsın.Hocam bir sorum olacak İKM ile alakalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.