Polisin ceza yazıp yazmadığı nasıl öğrenilir?

Dün gece arkadaşla parkta bira içerken geldi polis. Kimlik almadan T.C. ile GBT yaptı gitti. Ceza yazmış mıdır?
Parkta bira içtiğinizde saat kaçtı? Saat 9 öncesi ise yazması için bir sebebi olduğunu sanmıyorum, 9 sonrası ise belki sokağa çıkma yasağı adı altında ceza yazmış olabilir, yazmamış da olabilir.

Parkta bira içtiğinizde saat kaçtı? Saat 9 öncesi ise yazması için bir sebebi olduğunu sanmıyorum, 9 sonrası ise belki sokağa çıkma yasağı adı altında ceza yazmış olabilir, yazmamış da olabilir.
Gece 1 falandı , arkadaş kimlik yok falan dedi ceza yazmayın muhabbeti yaptı poliste yazsam kimlik olmasada yazarim falan dedi gülerek sonra TC verdik arkadaşın yaralamadan dosyası vardı onu sordular GBT yapan polis amirleriydi heralde biraz muhabbet etti arkadaşla nerede çalışıyosunuz falan diye arkadaş restoranda çalışıyo arkadaşın numarasını da aldı hatta restorana gelirim falan diye konuştu ama bilemiyorum polislere güven olmaz bu ceza yazma konularında
Sarhoş olup huzur bozmadigin sürece sorun yok.
Yok park tenha biyerde zaten ama oraya geldilersede yazmaya gelirler gibime geldi bilemedim o yüzden

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı