Polisler 232 ve 212'den arar mı?

Benim anlamadığım ne kadar boş insanlar var evli barklı çocuklu insanlar benimle uğraşıyor ilginç baba olmuşlar adam olamamışlar.
haklısınız hocam

Benim anlamadığım ne kadar boş insanlar var evli barklı çocuklu insanlar benimle uğraşıyor ilginç baba olmuşlar adam olamamışlar.
hocam bide eğer bidaha aranmak iistemiyorsanız 3. parti yazılım kurup rehberim dışında beni kimse aramasın seçeneğini etkinleştirin. arayanazlar

Son düzenleme:
Haklısınız hocam.

Hocam bir de eğer bir daha aranmak iistemiyorsanız 3. parti yazılım kurup rehberim dışında beni kimse aramasın seçeneğini etkinleştirin. Arayanazlar.

Sorun yok aramadılar kaç saattir daha da aramazlar diye düşünüyorum ha eğer bir yerden bulup yazarlarsa cocugun da bende isimi soy isimi var yaşadığı yere kadar giderim şikayetimi veririm o düşünür sonrasını annesine kadar aradım annesi bile baş edemiyor ben ne yapayım.

Sorun yok aramadılar kaç saattir daha da aramazlar diye düşünüyorum ha eğer bir yerden bulup yazarlarsa cocugun da bende isimi soy isimi var yaşadığı yere kadar giderim şikayetimi veririm o düşünür sonrasını annesine kadar aradım annesi bile baş edemiyor ben ne yapayım.
hocam çocuk kac yaşında tam olarak

Öyle bir şey olsaydı nezarethanede soluğu alırdınız. 😀😂
Bizim millet işte, tek dertleri başkalarının hayatına musallat olmak.
Evine kız atsan bile laf sokma peşindeler. 😂

Öyle bir şey olsaydı nezarethanede soluğu alırdınız. 😀😂

Bizim millet işte, tek dertleri başkalarının hayatına musallat olmak.
Evine kız atsan bile laf sokma peşindeler. 😂

Bak ciddi söylüyorum seste 6 kişi var 2'si çocuk diğerleri babam yaşında adamlar görüntü açmışlar ağızlarında sigara beni sorgulatıyorlar sanki korkutabilecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı