Pollux 3APU-K Sistemi Almak

merto95

Hectopat
Hayallerimden 10400F'li bir sistem alıp ileride 2000-3000 serisi kart takma planlarımdan vazgeçtim. Bu güzelim memleketimin nereye gideceği belli değil düşünmekten yoruldum ileride piyasa düşerse 1660S alır yoluma bakarım SSD almadım SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD takacağım. Bari M.2 merakımızı giderelim. İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun :)

Dosya Ekleri

• apu1.png
    apu1.png
    30 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı B450 yaparsanız iyi olabilir. APU sistemlerde RAM önemlidir 16 olursa fark çok olur karşılaştırma videolarına bakmanizi öneririm.

Dostum bence o Wireless adaptörünü USB olarak alma, USB olarak alırsan uzak mesafede zor çeker diye düşünüyorum ben bile salondan odama zor bağlanıyordum aynı ürünün kablolu ve adaptör olanını aldım masanın en sonuna alıyorum öyle internet hızı iyi oluyor.

Dostum bence o Wireless adaptörünü USB olarak alma, USB olarak alırsan uzak mesafede zor çeker diye düşünüyorum ben bile salondan odama zor bağlanıyordum aynı ürünün kablolu ve adaptör olanını aldım masanın en sonuna alıyorum öyle internet hızı iyi oluyor.

4 metre mesafe var modemle sıkıntı olur mu?

4 metre mesafe var modemle sıkıntı olur mu?

Bilmiyorum, ama ben olsam USB almazdım, USB ile bilgim yok fakat şöyle tahmin ediyorum ki zaten USB'yi USB girişine takıyorsun kasayı da diyelim masanın en sağına koydun ve yukarıda, solunda monitör. O zaman bence az çekebilir tam çekersede az hız verebilir diye düşünüyorum yanlış bilgi vermek istemem benim önerim 2 anten uçlu TP-Link Wireless almanızdan yana, kablosuda 1-1, 5 metre bir şey olması lazım gayet güzel. USB girişine takıyorum masanın en soluna kadar götürüyorum mis gibi internet hızımı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı