Polonya'ya üniversite başvuru

Sncroow

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
745
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Instagram üzerinde dolaşırken karşıma çıkan bir reklam üzerine Polonya'da Psikoloji üzerine başvuruları açık bir üniversiteye denk geldim ve başvuru yaptım, bugün ise telefonumu aradılar ve kayıt işlemleri hakkında bilgiler sundular ve kendi sitelerinin linkini bıraktılar, daha önce ki konumda bahsettiğim üzere Polonya'da bir kız arkadaşım var ve bu Üniversite işi bir yandan da onunla vakit geçirmek için aklıma yattı. Sizin fikriniz nedir başvurduğum sitenin linkini bırakıyorum güvenilir mi değil mi eğer yorumunuz varsa sevinirim.
 
Kanka danışmanlar bu işler için çok yüksek ücret alıyor. Başvuru yapımı çok kolay seni uğraştıracak tek olay konsolosluktan randevu bulmak olacak. Bence danışman kullanmadan işini hallet.
Hocam başvuru işlerinde bilgim hiç yok o yüzden belki danışmanlar nasıl bir yol izleyeceğimi göstererek yardımcı olabilir diye düşündüm, eğer istedikleri ücret çok ise gerçekten dediğiniz gibi yaparım.
 
Dersler İngilizce gösteriliyor İngilizceyi çok iyi bilmen gerekiyor. Derslerden kalırsan çok daha zorlanabilirsin. Yaşayacağın yerin kültürüne hayatına ayak uyurabilmen gerekecek. Arkadaşımın abisi Polonya'da okuyor dediklerine göre oradaki bazı üniversitelerde ırkçılık yaparak Türk öğrencileri geçirmeyen öğretmenler oluyormuş bu yüzden gideceğin üniversitesiyi detaylı araştır forumlardaki yorumları mutlaka oku. Okumak için harçlık olsun vs. euro yetiştirmeniz lazım ailenin durumunada bağlı. Bunları göz önünde bulundurarak gitmeyi değerlendirebilirsin. Polonya AB de bulunduğu için eğer değerlendirebilirsen AB ülkelerinde yaşama fırsatında bulunuyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı